Winkels

Winkels

Van den Assem

Deze in familiebezit zijnde moderetailer, die een naam heeft opgebouwd in Rotterdam, heeft onlangs haar eerste vestiging in Amsterdam geopend in het nieuwe glossy winkelcentrum Gelderlandplein. Bekend om zijn uitgebreide assortiment met hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires voor het hele gezin, vind je onder meer merken als Santoni, Magnanni, UGG, Marc Cain, Tod’s, Hogan en Van Bommel in de winkel. De winkelruimte heeft een spectaculaire grootte van maar liefst 390 vierkante meter.

De twintigste Van den Assem winkel

Deze nieuwe vestiging van Van den Assem is de twintigste en de locatie past perfect volgens eigenaar Gerry van den Assem. “We hebben het Gelderlandplein gekozen als locatie van onze twintigste winkel, vanwege de prachtige ontwikkeling die het winkelcentrum de afgelopen jaren heeft gekend. De klantervaring past hier naadloos bij onze visie.” In deze winkel ga je echt een geweldige ervaring tegemoet die je zeker niet wilt missen. Ben je in de buurt? Ga dan zeker even langs.


CONTACT
Gelderlandplein
Gelderlandplein 149-153, Amsterdam
+31 (0)10 258 42 45
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gelderlandplein
Gelderlandplein 149-153, Amsterdam
+31 (0)10 258 42 45
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.