DROOG restaurant PRESS IMAGE
DROOG garden PRESS IMAGE
Hotel Droog Bedroom 01
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Hôtel Droog is een nieuwe plek in Amsterdam waar designcollectief Droog al haar toonaangevende producten en projecten samenbrengt. In het 17e eeuwse pand in de Staalstraat vind je naast design ook mode, cosmetica, tentoonstellingen en een café plus lunchroom. En mocht je willen blijven slapen dan kan dat in de ‘one and only bedroom’. Hôtel Droog is een ontmoetingsplaats waar iedereen die zich interesseert voor kunst, cultuur en waar meerdere ontwerp disciplines samenkomt.

Vanuit de Droog winkel met Dutch design loop je via de expositieruimte door naar het café en zie je hoe een Droog objecten de ruimte een luxe laag geven. In het café kun je de kopjes en stoelen persoonlijk testen en gelijk kopen. Vanuit het café struin je via de kledingwinkel Kabinet van stylist Ferry van der Nat naar nog meer winkels met goed ontworpen en kwalitatief hoogstaande producten. Wie inmiddels de weg kwijt is in het bolwerk van Droog ziet uit ieder raam de binnentuin als schakel tussen de verschillende ruimtes.
CONTACT
Staalstraat 7B, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Staalstraat 7B, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.