Restaurants

Restaurants

Tapasrestaurant Pata Negra is een begrip in Amsterdam

Het sfeervolle Spaanse restaurant Pata Negra op de Utrechtsestraat is een begrip onder liefhebbers van tapas en Spaanse wijnen.

Bij Pata Negra op de Utrechtsestraat stap je binnen in één van de beste tapasrestaurants van Amsterdam. Het sfeervolle Spaanse restaurant is een begrip onder liefhebbers van tapas en Spaanse wijnen. Op het menu vind je de smakelijkste tapasgerechtjes zoals o.a. een rijk gevulde paella, patatas bravas, tortilla’s, gefrituurde calamares en de befaamde Pata Negra ham. De gerechten komen op tafel met sangria, een goed glas wijn of een typisch Spaanse biersoort.

De verse ingrediënten in de gerechten zijn allemaal uit Spanje afkomstig en worden bereid volgens de traditioneel Spaans recept. Pata Negra is een uitstekende plek voor lunch en diner, en ideaal voor een borrel in Spaanse sferen. Begin de dag met een café cortado onder het genot van overheerlijke tapas. Voor de borrel verdient de Manchego kaas zeker de aanbeveling.

Tapasrestaurant Pata Negra is vernoemd naar de parel uit de Spaanse keuken, namelijk de Pata Negra ham. Deze ham komt van een zwarte varkenssoort die alleen op het Iberisch schiereiland leeft en die zich louter voedt met eikels.


CONTACT
Pata Negra
Utrechtsestraat 124, Amsterdam
+31 20 422 62 50
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Pata Negra
Utrechtsestraat 124, Amsterdam
+31 20 422 62 50
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.