Uitgaan

Uitgaan

Tapperij De Eeuwige Jeugd haalt het kind in je naar boven

Een paar jaar terug werd Brouwerij De Eeuwige Jeugd opgericht met een smakelijk assortiment van 6 speciaalbieren. De bieren zijn door een drietal jeugdige, enthousiastelingen gebrouwen met als doel het kind wat vaker in de mens naar boven te halen. Zo is er ‘Lellebel’ om de bloemetjes buiten te zetten, ‘Gladjanus’ om je de dansvloer op te jagen en ‘Bullebak’ om je in een paar slokken te transformeren in de sfeermaker van het feest.

Tapperij-De-Eeuwige-Jeugd_9907
Tapperij-De-Eeuwige-Jeugd_0097
Tapperij-De-Eeuwige-Jeugd_9784
Tapperij-De-Eeuwige-Jeugd_9995
Tapperij-De-Eeuwige-Jeugd_9790
Tapperij-De-Eeuwige-Jeugd_9740

Speciaal voor alle volwassenen die zich weer eens kind willen voelen is er nu Tapperij De Eeuwige Jeugd in Amsterdam Oost. Een tapperij, cocktailbar, spelletjescafé, karaokebar en proeflokaal in één. Met op de tap de speciaalbieren Gladjanus, Bullebak, Lellebel, Bokkelul, Nitwit, Gluiperd en Belhamel van Brouwerij De Eeuwige Jeugd.

Op de Linnaeusstraat 37A stap je binnen in een huiskamer waar het prettig toeven is. Verdeeld over verschillende ruimtes met als thema’s de verschillende karakters van de speciaalbieren van De Eeuwige Jeugd mag je je hier lekker kind voelen. Van bordspelletjes tot een potje dart, luidkeels karaoke, pub quizes, jezelf laten gaan tijdens live voetbal, shuffleboarden, zwijmelen bij een romantische film of een podium waar de microfoon altijd open staat, in de nieuwe bierspot van Oost kijkt niemand op of om als jij jezelf lekker laat gaan.

‘’We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen. Ouder worden is een gegeven. Maar hoe jong je blijft, is een keuze. De Eeuwige Jeugd maakt geen toverdrank waar je weer jong van wordt of grootse krachten van krijgt. Je eeuwige jeugd zit van binnen, dus haal eruit wat erin zit’, aldus de eeuwig jeugdige brouwers.

DeEeuwigeJeugd_Oprichters

Openingstijden
Tapperij de Eeuwige Jeugd is alle dagen van de week geopend van 15.00 tot 1.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 3.00 uur.


CONTACT
Tapperij De Eeuwige Jeugd
Linnaeusstraat 37A, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Tapperij De Eeuwige Jeugd
Linnaeusstraat 37A, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.