Uitgaan

Uitgaan

Wondr Experience: Interactief Instagrammuseum

Wondr Experience is de nieuwste attractie van Amsterdam, een kleurrijke artistieke speeltuin alwaar je Instagrammable foto’s van jezelf en je vrienden kunt laten maken in verschillende thematische ruimtes. Laat je verrassen en je zintuigen prikkelen.

Wondr_experience1
Wondr_experience3
wondr_experience
Wondr_experience2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Wondr Experience beschikt over 15 fotogenieke en interactieve installatieruimtes alwaar bezoekers zichzelf in telkens een andere setting kunnen laten fotograferen. Zo is er een roze bad met duizenden marshmallows, een tropische jungle van kleurrijke bomen, een driedimensionaal schilderij een een club met honderden discoballen. In iedere ruimte zijn speciale camera’s geplaatst die foto’s van de bezoekers maken. Na de experience kunnen bezoekers genieten van Instagrammable snacks in het Wondr Café alwaar zij hun foto’s per e-mail ontvangen. 

Wondr speelt in op de trend uit de Verenigde Staten waar fotogenieke experiences zoals het Museum of Ice Cream and The Color Factory al langer populair zijn. Wondr-oprichter Sarah Mendes; “Met Wondr wil ik een plek bieden waar de zon altijd schijnt en waar de bezoekers ondergedompeld kunnen worden in een bad vol kleur en verwondering. De naam Wondr verwijst naar het gevoel van verwondering. Met deze experience wil ik mensen motiveren om zich open te stellen voor deze emotie, omdat ik dit zie als de drijvende kracht achter creativiteit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WONDR Experience (@wondr.experience) op


Openingstijden

Wondr is alle dagen van de week open van 11.00 uur tot 19.00 uur. Een ticket voor de experience kost € 24,50 en is verkrijgbaar via de website.
CONTACT
Wondr Experience
Meeuwenlaan 88, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

Anna Nooshin opent Instagram experience The Upside Down

Met 1.500m2 en 25 rooms is The Upside Down het grootste Instagrammuseum van Europa

TheUpsideDown_AnnaNooshin-1

Begin juli opent de bekende influencer Anna Nooshin haar Instagrammuseum The Upside Down Amsterdam. Op steenworp van de RAI kunnen bezoekers zich binnenkort op allerlei gekke manieren in fotogenieke en kleurrijke ruimtes laten fotograferen voor dé perfecte selfie.

Europaboulevard 5, Amsterdam


Lees meerIn Youseum ben jij het stralende middelpunt

Nieuw Instagrammuseum laat je kritisch naar je eigen social-media kijken

Youseum

Aan musea in Amsterdam geen gebrek. Van oude meesters tot moderne en hedendaagse kunst, historisch, maatschappelijk, fotografie en Amsterdam, voor elk thema vind je in onze stad een museum. Nieuw zijn de Instagrammusea. Opende onlangs Wondr Experience in Noord voor de perfecte selfie, en vanaf november ben jij zelf het stralende middelpunt Youseum.

Weesperzijde 150, Amsterdam


Lees meerNxt Museum, eerste museum in NL voor nieuwe mediakunst

Ontdek grootschalige, digitale kunstinstallaties die je blik verruimen

UFO_NXT_Museum

Nxt Museum, het eerste museum in Nederland voor nieuwe mediakunst laat kunst met technologie samenkomen met de focus op ‘what is next’.

Asterweg 22, Amsterdam


Lees meerContact

Wondr Experience
Meeuwenlaan 88, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.