CONSERVATORIUM HOTEL 004
CONSERVATORIUM HOTEL BRASSERI 002
CONSERVATORIUM HOTEL BRASSERI 001
CONSERVATORIUM HOTEL 036
CONSERVATORIUM HOTEL BRASSERI 008
CONSERVATORIUM HOTEL 027
CONSERVATORIUM HOTEL 029
CONSERVATORIUM HOTEL 030
CONSERVATORIUM HOTEL 019
CONSERVATORIUM HOTEL 015
CONSERVATORIUM HOTEL TUNSE REST 001
CONSERVATORIUM HOTEL TUNSE REST 003
CONSERVATORIUM HOTEL TUNSE BAR 002
CONSERVATORIUM HOTEL TUNSE BAR 005
CONSERVATORIUM HOTEL TUNSE BAR 001
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Op zoek naar een bijzonder restaurant voor een speciaal moment of gaat je hartje sneller kloppen van culinaire kunst? Tunes Restaurant by Schilo in het Conservatorium Hotel is de nieuwste culinaire sensatie van Amsterdam. Top-kok Schilo van Coevorden neemt je graag mee aan de hand op een gastronomische rondreis. Hij maakt bijzondere combinaties van smaken zonder moeilijke termen of moleculaire trucjes te gebruiken. Coquille met pastinaak, algen en limoen kaviaar is nog maar een voorgerechtje, maar belooft een ware smaakexplosie. De Japanse Wagyu beef, maar dan uit het Nederlandse Jisperveld, is een must eat. Als vegetariër hoef je niks te missen. Schilo heeft zijn eigen Friese nagelkaas gemaakt en serveert dit als mousse met structuren van bloemkool en uienrelish.

Het interieur van Tunes is op een spectaculaire wijze ingericht door architect Piero Lissoni. De keuken is een glazen kast in het restaurant waar alle processen en handelingen bekeken kunnen worden. Het restaurant ziet er erg exclusief uit maar beschikt over een meer dan knusse sfeer.

Tunes Bar
De ultrahippe Tunes Bar geldt momenteel als ‘place to be’ van Amsterdam. Het futuristische design, de waanzinnige meubels, de donkerglazen wanden en de prachtige bar met de enorme verlichte en sfeervolle achterwand waar de flessen keurig zijn gerangschikt zijn een lust voor het oog. Internationale allure in Amsterdam en ideaal voor een cocktail en tapas.




CONTACT
Van Baerlestraat 27, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Van Baerlestraat 27, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.