Uitgaan

Uitgaan

Hotel Arena

HotelArena 1
HotelArena

Hotel Arena in Oost is een prachtig complex in een stukje Amsterdam, omringd door oude kazernes uit de Napoleontische tijd. Het monumentale pand waarin Hotel Arena is gehuisvest, heeft sinds de bouw in 1890 diverse functies gehad. Eerst een Rooms-Katholiek weeshuis, later een bejaardentehuis en in de jaren ’80 van de twintigste eeuw is het verbouwd tot een jeugdherberg. Gevestigde designers werden in de hand genomen voor de renovatie, met als eindresultaat een modern en toch karaktervol restaurant, hotel, expositieruimte en club.

In het weekend zijn de Kerk en de Tuinzaal het decor van populaire danceparties, waar veel houseliefhebbers op af komen. Dat is niet vreemd, want er staan wekelijks top of the bill dj’s achter de draaitafels. De prachtige plafondschilderingen in de Kerkzaal springen in het oog. Uitgaan wordt op deze manier wel heel bijzonder.


CONTACT
's-Gravesandestraat 51, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

's-Gravesandestraat 51, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.