Restaurants

Restaurants

The Bab is een nieuwe favoriet in Amsterdam Oost

In hartje Oost is onlangs The Bab geopend. Een klein maar fijn restaurant met Koreaanse gerechten op de kaart. Je kan er tijdens de lunch en diner terecht voor authentieke smaken en Aziatische biertjes geserveerd met een lach.

the-bab-koffie
the-bab-koreaans-restaurant
the-bab-restaurant-amsterdam

Oost, wat ga je snel! De ene na de andere hotspot opent zijn deuren in deze fijne buurt. Op de hoek van de Camperstraat, op een paar meter afstand van wijnbar 4850, heeft The Bab na een proefperiode zijn deuren officieel geopend. Dit kleine restaurant serveert authentieke Koreaanse gerechten en is volgens kenners nu al één van de beste in Amsterdam.

Op het menu bij The Bab

De menukaart bij The Bab is samengesteld door eigenaren Pyo & Sunny. Ze hebben ervoor gekozen om deze kort te houden, zodat ieder gerecht die de keuken verlaat van de beste kwaliteit is. De smaken zijn authentiek, zoals je die in Korea of bij Koreanen thuis zou vinden. Favoriet zijn de Korean Fried Chicken en de Dolsot Bibimbab: een hot stone pot met groenten, ei en gebakken rundvlees of tofu in een pittige saus. Daarnaast is de Ho Tteok, pannenkoekjes met nootjes en gekarameliseerde bruine suiker, zeker het proberen waard als je van zoet houdt. 

Openingstijden

The Bab is op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 12.00 t/m 15.00 uur voor lunch en van 18.00 t/m 21.00 uur voor diner.


CONTACT
The Bab
Camperstraat 36, Amsterdam
06 36019164
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...

SUGGESTIES

Silom Thai Brasserie: traditionele thai in een moderne setting

Van dezelfde eigenaren als het bekende restaurant Bird

thai-silom-brasserie-amsterdam

Amsterdam is een nieuw Thais restaurant rijker. Bij Silom Thai Brasserie serveren ze de authentieke Thaise keuken en steken ze een aantal gerechten in een verassend jasje. De setting is modern en verfrissend, perfect voor een mooie avond uit met een date, vrienden en familie of grote groepen in de private dining room.

Voetboogstraat 13, Amsterdam


Lees meerAmsterdam in de ban van Kit’s sushi in The Dylan

Amsterdammers smachten naar reservering in pop-up sushichef Kitsanin 'Kit' Thanyakulsajja

sushi-restaurant-amsterdam1

In Amsterdam is momenteel een sensatie gaande rondom de 21-jarige student Kitsanin ‘Kit’ Thanyakulsajja die als sushichef in hotel The Dylan in de 9 Straatjes zijn eigen ‘geheime’ restaurant runt. Van donderdag tot zondag verzorgt Kit voor een selecte groep van 6 gasten een 20-gangen Omakase menu. Een reservering in het restaurant dat doorgaans vol zit, geldt dan ook als the hottest ticket in town.

Keizersgracht 384, Amsterdam


Lees meerTraditionele Indonesische smaken bij Mama Makan

Proef de liefde voor Indonesië. Van ontbijt tot diner en nachtelijke drankjes 

Mama Makan amsterdam

Restaurant Mama Makan brengt een ode aan de liefde voor eten met traditionele Indonesische gerechten in een moderne jasje. Smaken zoals bij moeders thuis, puur en vol smaak.

Spinozastraat 61, Amsterdam


Lees meerContact

The Bab
Camperstraat 36, Amsterdam
06 36019164
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.