Restaurants

Restaurants

De Kanarie Club in De Hallen, de ideale afspreekplek

De Kanarie Club, gelegen in De Hallen in Amsterdam West is een fijne spot waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kan om te ontbijten, brunchen, flexwerken en uitgebreid diner. Het fraai vormgegeven restaurant en ruime zonneterras nodigen uit om je heerlijk in de watten te laten leggen. Onder het mom van work hard, play harder kun je hier na je zakelijke meeting direct door naar de bar voor de borrel.

kanariclub-west-amsterdam-klein
de-kanarie-club-lunch
de-kanarie-club-foodhallen
kanarie-club-eten-amsterdam
kanarie-club-amsterdam_test-ress
kanarieclub-club-amsterdam1
kanarie-club-amsterdam5
kanarie-club-amsterdam7

Bij De Kanarie Club hebben ze een perfecte balans gevonden tussen werk en genieten. Overdag wemelt het er van de flexwerkers, zakenlunchers en op de koffie mensen. De grote, lichte ruimte heeft fijne sfeer om in te werken en het personeel staat al vroeg voor je klaar met heerlijke brunch gerechten zoals scrambled eggs, tonijn focaccia, boerenyoghurt en wentelteefjes met een goede kop koffie of vers geperste sap. Alle werkplekken zijn voorzien van stopcontacten en voor meetings en besprekingen zijn er op de eerste verdieping verschillende ruimtes beschikbaar.

Een avond bij De Kanarie Club

’s Avonds verandert De Kanarie Club in een levendig restaurant met een dinerkaart waarop je verschillende lichte gerechten vindt om te delen. Denk aan ceviche, rundertartaar, parelhoen met polenta en geroosterde kool met truffel muffins. Alles in combinatie met een goed glas wijn. Na het eten gaat het feest door aan de bar, het middelpunt van het restaurant. Geniet hier van exotische cocktails, geheel in stijl met het interieur, en een ruime selectie speciaalbieren en bar bites.

kanarie-club-amsterdam

Openingstijden

De Kanarie Club is van dinsdag tot donderdag van 8.30 t/m 23.00 uur geopend. Op vrijdag kan je er van 8.30 t/m 2.30 uur terecht, op zaterdag van 9.30 t/m 2.30 uur en op zondag van 9.30 t/m 23.00 uur.


CONTACT
Kanarie Club
Bellamyplein 51, Amsterdam
020- 2181775

Reserveren Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Indoor food market De Foodhallen is dé plek voor lekker eten en drinken

In de voormalige tramremise in Amsterdam West schuif je nu aan tafel bij 21 restaurants en bars

Foodhallen Lionkitchen

In een voormalige tramremise in Amsterdam West vind je indoor food market De Foodhallen, een culinaire hotspot met 21 verschillende restaurants en bars die samen de wereldkeuken vertegenwoordigen. Voor iedere smaak wat wils.

Bellamyplein 51, Amsterdam


Lees meerCafé Panache

Discover Amsterdam

150327030 Cafe Panache

Een oude marktopslag omtoveren tot een bruisende dining? De mannen achter restaurants Franklin, Carter en Hugo's flikte het wederom met als resultaat Café Panache. Bij de grill & cocktailbar waan je je in het New Yorkse Meatpacking District, maar in werkelijkheid bevind je je op de stoep van de Ten Katemarkt in Amsterdam West. De Belgische ontwerper Will Erens, van het in Antwerpen gevestigde ontwerpbureau Puresang, koos voor urban chic-interieur...

Ten Katestraat 117, Amsterdam


Lees meerNieuw in De Foodhallen: het perfecte broodje Pastrami

New York's meest beroemde broodje eet je vanaf nu gewoon in Amsterdam

foodhallen-amsterdam-Pastrami

Amsterdam heeft veel te bieden maar een heuse Pastramibar miste nog het uitgebreide culinaire aanbod van de stad. Fans van dit iconische New Yorkse gerecht kunnen vanaf nu in De Foodhallen in Amsterdam West terecht. Bij Pastrami kies je voor een authentieke versie of één met een Amsterdamse twist.

Bellamyplein 51, Amsterdam


Lees meerContact

Kanarie Club
Bellamyplein 51, Amsterdam
020- 2181775

Reserveren Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.