Restaurants

Restaurants

Spaghetteria Pasta Restaurant

Liefhebbers van de Italiaanse keuken opgelet! Pastabar Spaghetteria is een fijne spot alwaar je de lekkerste, verse pasta’s eet. Een stukje traditioneel Italië in Amsterdam. Met restaurants in Zuid, West en Oost hoef je nooit ver te fietsen voor een betaalbare pasta met de smaakvolste dagverse ingrediënten.

 

Spaghetteria Vanwoustraat
Spaghetteria gerecht
2
3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Spaghetteria serveert dagelijks zes verschillende pastagerechten waaruit je kunt kiezen. Van vis tot vlees en vegetarisch. Simpele en betaalbare pasta’s met dagverse en biologische ingrediënten, naar traditioneel Italiaans recept. Wanneer je je pasta en wijn hebt besteld, neem je plaats aan de grote familietafel waar je samen met andere lekkerbekken uit de stad je Italiaanse hap verorbert.

Spaghetteria is overal
Oprichters Bert, Oskar en de Italiaanse chef-kok Stefano opende een aantal jaar geleden hun eerste Spaghetteria op de Van Woustraat 123 in de Pijp. Na het enorme succes opende de heren al snel restaurants in Oudwest (Jan Hanzenstraat 32), in Oudzuid (Olympiaplein 176) en in Oost (Pretoriusstraat 72A).

Spaghetteria is alle dagen weken van de week open van 17 uur tot 22.00 uur.
CONTACT
Spaghetteria
Van Woustraat 123, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Spaghetteria
Van Woustraat 123, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.