Restaurants

Restaurants

Culinaire wonderboys Tim van der Molen en Simon Witmaar openen Coulisse

Met de komst van Coulisse is Amsterdam een culinaire parel rijker. In het pand waar voorheen NewWerktheater zat vind je vanaf 1 juni het nieuwe restaurant van culinaire wonderboys Tim van der Molen en Simon Witmaar.

CoulisseAmsterdam

Het concept van Coulisse is eten en drinken van hoog niveau met een lage drempel. Uitgesproken smaken in een totaal ontspannen sfeer. Vernieuwend, verrassend en verfijnd. De jonge ondernemers noemen het concept graag ‘easy fine dining.’ Het menu is geïnspireerd op gerechten uit de hele wereld en bestaan voornamelijk uit lokale producten van het land en de zee. Gerechten die je niet eerder at, en niet meer vergeet. Geleid door de seizoenen, en begeleid door zowel wijn als non-alcoholisch.

Jochem Staat

In de leer bij de besten
Chef Tim van der Molen deed ervaring op bij ’s werelds beste restaurant Noma in Kopenhagen en Vuurtoreneiland. Maître Simon Witmaar leerde het vak van Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants Oud Sluis, The Jane en Pure C.

Interieur
Piet Boon tekende voor het natuurlijke en ingetogen interieur. Verder is de ruimte gevuld met veel design, kunst en fotografie. Fotograaf Bart Oomes bracht de favoriete producten van chef Van der Molen in beeld. En kunstenaar Serge Hautvas en Frits Berends maakte unieke stukken voor Coulisse.


CONTACT
Coulisse
Oostenburgergracht 75, Amsterdam
+31 20 737 1007
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Coulisse
Oostenburgergracht 75, Amsterdam
+31 20 737 1007
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.