Uitgaan

Uitgaan

Indoor food market De Foodhallen is dé plek voor lekker eten en drinken

In een voormalige tramremise in Amsterdam West vind je indoor food market De Foodhallen, een culinaire hotspot met 21 verschillende restaurants en bars die samen de wereldkeuken vertegenwoordigen. Voor iedere smaak wat wils.

Foodhallen Lionkitchen
Foodhallen Friska
Foodhallen1
Foodhallen
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De Foodhallen is dé plek om te zijn voor lekker eten en drinken. Geïnspireerd op de bekende food courts zoals Mercado de San Miguel in Madrid, Torvehallerne in Copenhagen en Borough Market in London, vind je in De Foodhallen 21 stalletjes die verschillende keukens representeren en hun welbekende signature dishes serveren.

Voor iedere smaak wat wils 
De Foodhallen is een feest als het gaat om lekker eten en drinken. Culinaire liefhebbers worden hier op de wenken bediend. Van dim sum van Dum Sum Thing tot bao bun’s van Le Big Fish, hotdogs van Bulls & Dogs, burgers van The Butcher, pizza van Renatos, sushi van Mr. Temaki, kip van Holy Fried Chicken, Vietnamees van Vietview, Indiaas van Shirkan, Spaanse snacks van Padron, taco’s van Lima van sterrenchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, mezze van Maza, Pita kebab en falafel van Pita van de bekende chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer, tapas en pintxos van Txosta, BBQ-gerechten van The Rough Kitchen van wereldkampioen BBQ-en Jord Althuizen, bitterballen van De Ballenbar, gebak van Petit Gateau en G&T’s van de Gin & Tonic Bar. Kortom, in De Foodhallen vind je voor iedere smaak wat wils.

foodhallen_entrance

De Hallen
De Foodhallen vind je in De Hallen in Amsterdam West. De Hallen vind je in een voormalige tramremise die anno nu is omgebouwd tot levendig centrum voor horeca, cultuur, mode, en ambachten. Naast De Foodhallen vind je in en rond De Hallen een bioscoop (De Filmhallen), een bibliotheek, een koffiebar en verschillende restaurants, winkels en galeries. Voor de ingang van het monumentale gebouw vind je De Dappermarkt, een dagelijkse markt met versproducten.

CONTACT
De Foodhallen
Bellamyplein 51, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

De Kanarie Club in De Hallen, de ideale afspreekplek

Voor de werkduiven, vroege vogels en nachtuilen

kanariclub-west-amsterdam-klein

De Kanarie Club, gelegen in De Hallen in Amsterdam West is een fijne spot waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kan om te ontbijten, brunchen, flexwerken en uitgebreid diner. Het fraai vormgegeven restaurant en ruime zonneterras nodigen uit om je heerlijk in de watten te laten leggen. Onder het mom van work hard, play harder kun je hier na je...

Bellamyplein 51, Amsterdam


Lees meerContact

De Foodhallen
Bellamyplein 51, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.