2B6P1062
2B6P0845
2B6P1111
2B6P0980
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De Haarlemmerbuurt wordt alsmaar leuker. Wekelijks openen in en rondom de Haarlemmerdijk & -straat de leukste winkeltjes, koffiebarretjes, eettentjes en andere, niet te missen hotspots. Een vaste waarde in de gezellige Volksbuurt aan de rand van de Jordaan is cocktailbar Vesper in de Vinkenstraat, een dwarsstraat tussen de Brouwersgracht en de Haarlemmerdijk. Vesper is een absolute aanrader voor liefhebbers van cocktails en borrelen in huiskamersfeer.

Vesper is een zeer stijlvol en strak ingerichte cocktailbar alwaar een aantal handige goochelaars met een hoop enthousiasme de beste cocktails shaken, stirren, blenden en mixen. Het café biedt plaats aan 40 personen en is zeer toegankelijk. Op de kaart staan veel klassieke cocktails maar mocht je anders willen dan is dit geen probleem, de bartenders zijn pro’s en van alle markten thuis.
CONTACT
Vinkenstraat 57, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Vinkenstraat 57, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.