Aan de Lindengracht 75 in Amsterdam vind je Italiaans restaurant Toscanini. Een begrip in de stad en ver daarbuiten. In dit restaurant vind je de echte traditie van de Italiaanse keuken die gekenmerkt wordt door zijn eerlijkheid en eenvoud. Er is een grote open keuken in een licht interieur wat bijdraagt aan een informele sfeer en veel gemoedelijkheid. De koks in deze keuken bijten zich dagelijks, behalve op zondag, vast in diverse Italiaanse gerechten die bestaan uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Zo zijn de groenten bijvoorbeeld allemaal afkomstig van biologische boerderijen of zelfs rechtstreeks uit Italië. Vis wordt er dagelijks vers binnengebracht en het vlees is afkomstig van de biologische slager. Verder wordt het Italiaanse brood zelf gebakken in de eigen bakkerij en ook is er de heerlijke huisgemaakte pasta.

Openingstijden van Toscanini

Italiaans restaurant Toscanini ligt in het hart van de Jordaan en is 6 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kun je er genieten van traditionele Italiaanse traktaties van 18.00 uur tot 1.00 uur.


CONTACT
Toscanini
Lindengracht 75, Amsterdam
+31 (0)20 623 28 13
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Toscanini
Lindengracht 75, Amsterdam
+31 (0)20 623 28 13
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.