sukhax
Sukha 1031
Sukha 14
Sukha 108
sukhaxx
sukhaxxxx
Sukha Amsterdam Haarlemmerstraat

De Haarlemmerstraat & -dijk behoort tot de leukste winkelstraten van Amsterdam. Het enorme aanbod en diversiteit te gekke winkeltjes, eettentjes en koffiezaken zijn een must see waar je uren kan ronddwalen. Een absolute aanrader is Sukha (Sankriet voor levensvreugde), een modern warenhuis waar de dingen met liefde en aandacht gemaakt en geraakt zijn. In dit prachtige pand met hoog plafond en rustieke inrichting komen mode, accessoires en interieur met een bijzonder verhaal samen.

Sukha verzamelt producten uit onder andere Peru, India en Nepal die hergebruikt en of op een andere verantwoorde manier geproduceerd zijn. Sukha bewijst met haar eigen label en daarnaast met bekende en onbekende merken dat verantwoord niets te maken heeft met geitenwollen sokken. Je vindt hier namelijk de leukste handgemaakte sieraden, trendy fashion, servies en boeken. Veel unieke producten waar er vaak maar één van is. Bijvoorbeeld de unieke truien uit de collectie van Alternative. Deze truien zijn een combinatie van uni-sweaters uit de USA en Birmese stoffen. Naast shoppen kun je bij Sukha ook terecht voor een kop thee of koffie.


CONTACT
Haarlemmerstraat 110, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Haarlemmerstraat 110, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.