Uitgaan

Uitgaan

Hannekes Boom

110628 02 dijksgracht panoramagg
hannekesboom buiten
hannekesboom1
hannekesboom
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De culturele hotspot Hannekes Boom is elk jaar weer de hotspot van de zomer. Nergens in het centrum waan je je zo buiten. Gelegen aan het water nabij het IJ, bevindt Hannekes Boom zich op een jaloersmakende, mooie locatie. De hotspot beschikt over een zonovergoten terras, een eigen haven, een restaurant, een café en een expositieruimte. Zowel binnen als buiten heeft Hannekes Boom een uniek 360 graden uitzicht op het nabijgelegen VOC-Schip, Scheepvaartmuseum, NEMO en de skyline van Oosterdok. Een verborgen parel waar het tijdens de zomer goed toeven is.

Hannekes Boom is een zomers paradijsje met een waanzinnig zonneterras aan de waterkant alwaar bootjes kunnen aanmeren en opvarenden een drankje kunnen bestellen alvorens ze de reis weer vervolgen. Op het enorme terras aan het water vind je lange tafels en grasvelden vol met leuke mensen. Overal waar je kijkt zie je mensen zonnen, drinken, dansen, genieten en de zomer vieren. Bij Hannekes Boom schijnt de zon altijd.
CONTACT
Dijksgracht 4, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Dijksgracht 4, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.