Restaurants

Restaurants

Clubhouse, de perfecte schuilplaats om te ontsnappen aan de drukke stad

Clubhuis Amsterdam is een hele fijne plek op het Marineterrein alwaar je heerlijk kan ontsnappen aan de drukte van de stad. De perfecte plek om te werken, lunchen, borrelen of voor een duik in het water van Oosterdok.

Clubhouse2
Clubhouse1
Clubhouse

Clubhouse Amsterdam is een verborgen parel. Ideaal voor een lange lunch of een kop koffie terwijl je je e-mails checkt, met vrienden afspreekt of gewoonweg tot rust komt. De lunchbar serveert overheerlijke sandwiches, salades, verse sappen, cocktails en diverse bieren van locale brouwerijen.

Verborgen terras
Het beste van Clubhouse Amsterdam is het terras waar de zon altijd lijkt te schijnen en dat een wijds uitzicht biedt op het water van Oosterdok, het Scheepvaartmuseum, Nemo en de karakteristieke herenhuizen aan de Prins Hendrikkade. Omdat Clubhouse Amsterdam niet direct aan een doorgaande weg ligt en terrein nog niet wordt onderlopen door toeristen, is het een zeer fijne plek om volledig tot rust te komen.

Clubhouse5

Interieur
Het Clubhouse Amsterdam heeft een bijzondere inrichting waarvoor ontwerpstudio La Bolleur tekende voor het design. De zaak is kleurig ingericht met een lichtroze bar en de tafels zijn versierd met kleurrijke creaties omringd door veel planten.CONTACT
Clubhouse Amsterdam
Kattenburgerstraat 5, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Clubhouse Amsterdam
Kattenburgerstraat 5, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.