Restaurants

Restaurants

The Birdhouse, de woonkamer van de Plantage

The Birdhouse is geinspireerd op de verzamelwoede van vogels en biedt op haar menu een bonte verzameling van Internationale gerechten. Het prachtig ingerichte restaurant tegenover Artis in Amsterdam Oost is de perfecte spot voor een uitgebreide lunch, diner of borrel met vrienden. 

 

the-birdhouse-amsterdam-restaurant
the-birdhouse-eten-amsterdam
the-birdhouse-lunch-amsterdam

Het interieur van The Birdhouse haalt het buitengevoel van de overburen naar binnen. Kleurrijk en veel groen met de elementen water, lucht en aarde die de basis vormen. Op de menukaart vind je overdag goed belegde broodjes zoals de New York style Pastrami Sandwich en een panini met aubergine, paprika en tomaat. ’s Avonds kan je er terecht voor heerlijke Internationale gerechten, van vlees tot vis en vega. Onze favorieten zijn het Speenvarken gepekeld met pesto en limoen met gepofte aardappel en de Truffel risotto met bundelzwam en een zacht gegaarde eidooier. Hou daarnaast vooral ruimte over voor een toetje!

Geregeld vinden er in The Birdhouse speciale evenementen plaats. Iedere laatste zondag van de maand kan je er terecht voor een jazzy middag met live band en vermaak voor de kinderen. Hou de agenda dus in de gaten!

Openingstijden
The Birdhouse is 7 dagen per week van 7:00 – 21:30 uur geopend voor lunch en diner.


CONTACT
The Birdhouse
Plantage Middenlaan 46, Amsterdam
+31 20 852 5200
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

The Birdhouse
Plantage Middenlaan 46, Amsterdam
+31 20 852 5200
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.