Restaurants

Restaurants

The Breakfast Club brengt New York style brunch naar Amsterdam

The Breakfast Club is, zoals je misschien al geraden had door de naam, volledig gewijd aan de belangrijkste maaltijd van de dag. De hele dag kan je hier terecht om te genieten van ontbijtgerechten geïnspireerd op Parijs en New York!

breakfast-club-brunch-amsterdam
the-breakfast-club-amsterdam
the-breakfast-club-amsterdam-oos-t

The Breakfast Club heeft voor ieder wat wils. Op het menu vindt je onder andere Mexican style gebakken eieren met zwarte bonen salsa, avocado en cheddar kaas, een volledig English style breakfast en verschillende soorten New Yorks pancakes. Vraag vooral naar de specials van de week, die zijn maar al te vaak het proeven waard! Onze favoriet is de Chicken ’n waffles en de taartjes en verse sappen zijn ook zeker het benoemen waard. Er wordt zo veel mogelijk met verse en lokale producten gewerkt en dat proef je. De freelancer kan neerstrijken met zijn of haar laptop en met een kop goede koffie ongestoord aan het werk.

The Breakfast Club heeft vier locaties verspreid over de stad, allen vanaf 8:00 geopend. In oost op de Wibautstraat 56, in west op de Bellamystraat 2 & het Haarlemmerplein 31 en in zuid op de Gustav Mahlerplein 114  & Changiweg 110.

 


CONTACT
The Breakfast Club
Haarlemmerplein 31, Amsterdam
020 624 2238
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Onttrek jezelf aan de drukte met een brunch bij Dignita Hoftuin

Een all day brunch spot in een prachtige stadstuin

Hoftuin

Binnen in het ruime glazen restaurant of buiten op het terras gelegen in het idyllische groen van de Hoftuin. Dignita is een plek bij uitstek voor een lange brunch met of zonder kinderen.  

Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam


Lees meerWaan je op Bali bij Benji’s

Een urban jungle brunch spot in Amsterdam Oost

benjis-amsterdam-ontbijt

De groene oase bij Benji’s doet denken aan tropische sferen van Bali. Hier kan je even ontsnappen uit het drukke stadsleven en genieten van het brunchmenu met een grote verscheidenheid aan gerechten geïnspireerd op culturen en keukens van over de hele wereld.

Wibautstraat 196, Amsterdam


Lees meerHet perfecte ontbijt vind je bij The Corner Bakery

Misschien wel het meest Instagram waardige restaurant van Amsterdam (want het oog wilt ook wat)

the-corner-bakery-amsterdam

The Corner Bakery is inmiddels op drie plekken in Amsterdam te vinden. Deze brunch spot is in korte tijd favoriet geworden bij menig Amsterdammer en Instagrammer. De gerechten zijn net zo mooi als dat ze lekker zijn. Of andersom.

Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam


Lees meerContact

The Breakfast Club
Haarlemmerplein 31, Amsterdam
020 624 2238
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.