Restaurants

Restaurants

Het perfecte ontbijt vind je bij The Corner Bakery

The Corner Bakery is inmiddels op drie plekken in Amsterdam te vinden. Deze brunch spot is in korte tijd favoriet geworden bij menig Amsterdammer en Instagrammer. De gerechten zijn net zo mooi als dat ze lekker zijn. Of andersom.

the-corner-bakery-amsterdam
the-corner-bakery-ontbijt-amsterdam

De originele The Corner Bakery ligt precies tussen Albert Cuypmarkt en het Museumplein in. Als je van eten houdt dat zowel de tong als de ogen streelt, is dit jouw go to. Ze serveren hier de hele dag ontbijtgerechten, verse sappen, zoetigheid en geweldige over-the-top milkshakes. Naast de geijkte gerechten zoals Acai bowls, French toast, American pancakes en eitjes op toast, hebben ze een aantal specials op het menu staan. Het broodje met Pulled Beef, rodekoolsla en kaas is werkelijk verrukkelijk en de tonijnsalade is ook het proberen waard. Ruimte over?

The Corner Bakery is dagelijks geopend van 8:00 – 17:00. Wil je ze in West bezoeken? Ga dan naar de vestiging op de Jan Pieter Heijestraat 131 of Kon. Wilhelminaplein 60-62.


CONTACT
The Corner Bakery
Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

Waan je op Bali bij Benji’s

Een urban jungle brunch spot in Amsterdam Oost

benjis-amsterdam-ontbijt

De groene oase bij Benji’s doet denken aan tropische sferen van Bali. Hier kan je even ontsnappen uit het drukke stadsleven en genieten van het brunchmenu met een grote verscheidenheid aan gerechten geïnspireerd op culturen en keukens van over de hele wereld.

Wibautstraat 196, Amsterdam


Lees meerThe Breakfast Club brengt New York style brunch naar Amsterdam

Een perfecte plek voor flexwerken en uitgebreid brunchen

breakfast-club-brunch-amsterdam

The Breakfast Club is, zoals je misschien al geraden had door de naam, volledig gewijd aan de belangrijkste maaltijd van de dag. De hele dag kan je hier terecht om te genieten van ontbijtgerechten geïnspireerd op Parijs en New York!

Haarlemmerplein 31, Amsterdam


Lees meerNaar De Drie Graefjes ga je niet alleen voor de heerlijke taart

Ook voor lunch en ontbijt zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit Amsterdam

de-drie-graefjes-ontbijt-amsterdam

Al bijna 20 jaar is De Drie Graefjes een begrip in Amsterdam. Hier ga je heen voor écht goede taart en sinds kort ook voor ontbijt, lunch en een middag high-tea.

Rokin 130, Amsterdam


Lees meerContact

The Corner Bakery
Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.