Restaurants

Restaurants

Guilty pleasures bij Water en Brood in Amsterdam Oost

Laat je vooral niet misleiden door de naam. Bij Water en Brood kan je terecht voor uiterst smaakvolle New York style brunch gerechten met een Caribisch tintje. Van Chicken ’n Waffles tot Surinaamse Saoto soep, verse sappen en verassende cocktails.

water-en-brood-brunch
water-en-brood-lunch
water-en-brood-amsterdam

Bij Water en Brood kan je terecht voor comfort food zoals we dat graag zien: rijke porties, uiterst smaakvol en mooi gepresenteerd. (Want het oog wilt ook wat;) Gelegen op een hoek van de Weesperstraat, is dit een perfecte spot tussen Amsterdam Oost en het Centrum in. Naast het lekkere eten kan je hier terecht voor een goede kop koffie van het Amsterdamse koffiemerk Lot Sixty One en verschillende sappen en brunch cocktails. En dat alles geserveerd met een lach en hiphop muziek op de achtergrond.

water-en-brood-restaurant-amsterdam

De kaart bij Water en Brood

Het menu bij Water en Brood is een mix tussen klassieke Amerikaanse brunch gerechten en de Surinaamse keuken, die de twee eigenaren van hun moeder hebben meegekregen. Werkelijk alles op de kaart ziet er lekker uit maar een aantal favorieten zijn de O.G. Fraîche Fried Chicken & Waffles met maple syrup en scrambled eggs, de Zalmburger met venkel en franse frietjes en het broodje Surinaamse BBQ Chicken. Neem daarbij één van de Tropische sappen of de boozy  Thug Passion: Gin & Juice met passievrucht. Eetsmakelijk!

Openingstijden

Water en Brood is van dinsdag tot vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag kan je er van 10.00 t/m 16.00 uur terecht.


CONTACT
Water en Brood
Nieuwe Kerkstraat 84, Amsterdam
0641078060
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...

SUGGESTIES

De beste plekken voor ontbijt in Amsterdam

De top 10 ontbijtspots voor een goed begin van je dag

teds-amsterdam-brunch

Een goed begin is het halve werk. Voor velen is het ontbijt de favoriete maaltijd van de dag en de ontbijt cultuur in Amsterdam is dan ook in een rap tempo aan het opkomen. Tijd voor een top 10!


Lees meerThe Breakfast Club brengt New York style brunch naar Amsterdam

Een perfecte plek voor flexwerken en uitgebreid brunchen

breakfast-club-brunch-amsterdam

The Breakfast Club is, zoals je misschien al geraden had door de naam, volledig gewijd aan de belangrijkste maaltijd van de dag. De hele dag kan je hier terecht om te genieten van ontbijtgerechten geïnspireerd op Parijs en New York!

Haarlemmerplein 31, Amsterdam


Lees meerKleurrijke en smaakvolle brunch gerechten bij Wicked Waffles

Voor ontbijt, lunch, verse sappen en goede koffie

wicked-waffles

De wafels van Wicked Waffles worden door velen aangeprezen als de beste van Amsterdam. De kleurrijke gerechten, bomvol verse ingrediënten, zien er stuk voor stuk uit om door een ringetje te halen. Hier ga je heen voor uitgebreid brunchen met vrienden of familie en flexwerken met een goede bak koffie.

Czaar Peterstraat 74, Amsterdam


Lees meerContact

Water en Brood
Nieuwe Kerkstraat 84, Amsterdam
0641078060
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.