Uitgaan

Uitgaan

Move, interactieve experience alwaar mobiliteit centraal

In de voormalige Citroëngarage naast het Olympisch Stadion kun je nu terecht bij Move, een interactieve experience alwaar mobiliteit centraal staat. Ontdek hoe vervoersmiddelen er in de toekomst uitzien en vergroot je kennis over mobiliteit in en om de stad.

Move_Mobiliteits_Experience
Move_Mobiliteits_Experience1
Move_Mobiliteits_Experience2-1
Move_Mobiliteits_Experience3
Move_Mobiliteits_Experience2
Move_Mobiliteits_Experience4
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In Move ontdek je de nieuwste elektrische en zelfrijdende auto’s. Rijd je op de e-bikes en e-scooters van de toekomst. Speel je games die je blik op mobiliteit verruimen. Beleef je interactieve exposities. Doe je mee aan workshops. En maak je kennis met de nieuwste inzichten en technieken.

Bentley, Lamborghini & Porsche

  1. Bentley heeft één simpel doel: “to build a fast car, a good car, the best in its class”. De leider in luxe auto’s is te zien in Move. 
  2. De droom van oprichter, Ferrucio Lamborghini, was om dé perfecte auto te maken. De meest felbegeerde supersportwagen ter wereld is te zien in Move.
  3. Porsche gaat elektrisch en sluit geen enkel compromis. Ontdek in Move hoe Porsche al meer dan een eeuw geschiedenis schrijft.

Move Shop
In Move koop je alles wat nieuw is op fietsgebied en vind je een uitgebreid assortiment modelauto’s en lifestyle producten van verschillende automerken die onder de Pon Groep vallen zoals o.a. Volkswagen, Audi, Porsche, Bentley en Lamborghini, het perfecte cadeautje voor thuis.

Alles wat je altijd al wilde weten over de zelfrijdende auto, de e-bike en auto’s op zonne-energie. Wist je dat de elektrische auto al 100 jaar bestaat? Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst? Hoe ziet een stad zonder verkeersborden eruit?

VWbus

Restaurant Wils
Aan de achterzijde van Move vind je tevens het nieuwe Restaurant Wils van de bekende sterrenkok Joris Bijdendijk. Op de 3e verdieping van het gebouw keren Bijdendijk en collega’s Erwin Oudijk en Friso van Amerongen terug naar de basis van het koken.

Openingstijden
Zes dagen per week geopend van 10.00-17.00 uur.
CONTACT
Move
Stadionplein 28, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

Met Wils opent Joris Bijdendijk zijn eigen restaurant

Het Stadionplein, de nieuwe culinaire parel van Amsterdam

Bijdendijk_Joris

Met de komst van Joris Bijdendijk’s restaurant Wils naar het Stadionplein is, heeft Amsterdam er met recht een nieuw culinair uitgaansgebied bij. Na Neni, Mama Kelly, Bar Alt, Zuid, Mr. Sam, Cinq, Het Amsterdams Proeflokaal en Wils is de renovatie van het gebied rondom het Olympisch Stadion eindelijk compleet.

Stadionplein 26, Amsterdam


Lees meerNENI Amsterdam geopend in de Citroengarage

Molcho-familie strijkt neer in Amsterdam en serveert de Oost-Mediterrane keuken

Neni-Amsterdam-150319-1000px-5-van-13

Na de oplevering van het heringerichte Stadionplein en de komst van restaurants Mama Kelly, Bar Alt, Vascobelo, De Drie Graefjes, Het Amsterdamse Proeflokaal en Het Vlaamsch Broodhuys heeft Zuid er een nieuw culinair plein bij. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is opende onlangs NENI Amsterdam in de voormalige Citroëngarage. 

Stadionplein 8, Amsterdam


Lees meerVrijdagmiddagborrel bij de Lemonman Bar 

Met een menukaart volledig in thema, van citruscocktails tot huisgemaakte citroenjenever

Neni Amsterdam

NENI opende nog maar net haar deuren in de voormalige Citroën-garage aan het Stadionplein en is nu al een favoriet voor lunch en diner in Amsterdam. Maar ook voor de vrijdagmiddagborrel kunnen we er terecht: in de stijvolle Lemonman Bar.

Stadionplein 8, Amsterdam


Lees meerContact

Move
Stadionplein 28, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.