Smaakmakers

Smaakmakers

Rein Rambaldo over MaMa Kelly en succesvolle horecaconcepten

MaMa Kelly-eigenaar Rein Rambaldo is een echte horecaman. Vanaf zijn vroege jeugd is hij al actief in de horeca. De man ademt horeca en bruist van de ideeën voor nieuwe horeca-concepten. 

ReinRambaldo
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De charismatische horecaman praat gepassioneerd over het horecavak en zijn passie voor het bedenken van nieuwe horeca-concepten. “Van restaurants tot discotheken, ik heb eigenlijk alles wel gedaan op dat vlak. Alle facetten van het horecawezen heb ik doorgelopen. Als werknemer, ondernemer, conceptontwikkelaar en interieurdesigner.” 

Op jonge leeftijd wordt Rein Rambaldo bevangen met het horecavirus. Zijn eerste baan in discotheek De Tempel in Den Haag was de opmars naar een succesvolle carrière in de horeca. Na als werknemer voor verschillende restaurants, beachclubs en bars te hebben gewerkt, en een schat van ervaring te hebben opgedaan, besloot Rambaldo zelf te gaan ondernemen.

“Ik heb verschillende type zaken gehad, die ik altijd weer verkocht. De behoefte om nieuwe restaurants en bars voor anderen te ontwerpen werd namelijk steeds groter.” 

mamakelly

De Horecafabriek
“Vanaf een zolderkamer ben ik De Horecafabriek gestart. Ik had totaal geen kennis van zaken, maar kwam er al snel achter dat ik met mijn passie en horecakennis heel ver kwam. De Horecafabriek bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, realiseert en begeleidt horecaconcepten van ontwerp tot totaalrealisatie. Rein en zijn team helpen bij het ontwikkelen van concepten en formules. Veelal hebben horecaondernemers een idee en locatie. De Horecafabriek neemt alles uit handen. Van begin tot eind helpt Rambado om de droom van een ondernemer te verwezenlijken. En dit gaat verder dan concept- en interieurontwikkeling alleen. Zelfs op het gebied van marketing en social media weet Rein raadt. In Amsterdam is De Horecafabriek verantwoordelijk voor MaMa Kelly, The Seafood Bar, Lokaal, T’s Amsterdam en De Kop van Oost. 

MaMa Kelly
Enige jaren terug opende Rambaldo op industrieterrein De Binckhorst MaMy Kelly. Het pand waarin het restaurant huist was vroeger het ketelhuis van de Caballerofabriek. Het resultaat is een prachtig vormgegeven urban bistro en bar met industrieel karakter alwaar kip en kreeft, in allerlei variaties, op het menu staan. 

mamakelly1

Na het enorme succes van MaMa Kelly Den Haag besloot de horecaondernemer de stap naar Amsterdam te wagen. Hij nam zijn intrek in het Olympisch Stadion en opende op de plek waar voorheen Vakzuid en The Harbour Club Kitchen zaten, een tweede vestiging van MaMa Kelly. Vanaf de dag dat het volledig in roze uitgevoerde restaurant haar deuren opende is het een instant succes. 

MaMa Kelly verkocht
Onlangs werd bekend dat Rambaldo zijn MaMa Kelly heeft verkocht om zich volledig te richten op De Horecafabriek. De nieuwe eigenaar is o.a. bekend van Stan&Co, Popocatepetl en Beers & Barrels. Samen met Rambaldo, die als adviseur aanblijft, zoeken ze nu naar nieuwe locaties in andere steden.
CONTACT
MaMa Kelly
Olympisch Stadion 35, Amsterdam
+31 20 225 2684
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

Steakhouse Midtown Grill verbouwd

Van horen zeggen serveren ze hier de lekkerste USDA-gecertificeerde steaks

MidtownGrill5

Geïnspireerd door de traditie van de typische Amerikaanse steakhouses, serveert Midtown Grill aan de Stadhouderskade nabij het Leidseplein de beste USDA-gecertificeerde steaks van de stad.

Stadhouderskade 12, Amsterdam


Lees meerDe Kop van Oost heeft het mooiste uitzicht van de buurt

Franse keuken met een moderne twist

de-kop-van-oost-diner

Het nieuwe restaurant De Kop van Oost is gelegen aan het water met een fantastisch uitzicht op de molen De Gooyer. Het ruime restaurant serveert moderne Franse gerechten, mooie wijnen en bijzondere cocktails voor lunch en diner.

Zeeburgerpad 1, Amsterdam


Lees meerThe Seafood Bar

Discover Amsterdam

estida seafoodbar amsterdam oesterbar birdseye

Het nieuwe filiaal van The Seafood Bar aan het Spui is een parel van een visrestaurant. Het neusje van de zalm in het hart van Amsterdam. Sinds deze hemel op aarde voor visliefhebbers haar deuren opende is het alle dagen van de week feest. Het strakke en frisse interieur, in combinatie met de ongedwongen en de gezellig rumoerige sfeer binnen, maken The Seafood Bar anders dan ieder...

Spui 15, Amsterdam


Lees meerContact

MaMa Kelly
Olympisch Stadion 35, Amsterdam
+31 20 225 2684
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.