Uitgaan

Uitgaan

De leukste strandtenten in Bloemendaal en Zandvoort

Verken adembenemende duinen, doe mee aan watersporten of ontspan gewoon langs een van de meest ongerepte kustlijnen in Noord-Europa. Of je nu op zoek bent naar avontuur, zonnebaden en zwemmen, strandbars of rustige natuur, je vindt het allemaal in de badplaatsen Zandvoort en Bloemendaal aan Zee.

woodstock-bloemendaal1

Welke strandtenten zijn de moeite waard in Zandvoort, Bloemendaal en Wijk aan Zee? Ontdek de verscheidenheid aan strandtenten langs de Noord-Hollandse kust waar gezellige beach bars overal opduiken. Of je nu spontaan op het strand belandt of een geplande uitje hebt, deze strandtenten zijn absoluut een bezoekje waard. Amsterdam Magazine tipt de leukste strandtenten.

Woodstock
Woodstock 69 is een excentrieke feestplek, bekend als de hippie tent van Bloemendaal. Het heeft kleurrijke oosterse invloeden in het decor met palmbomen en parasols en trekt een alternatief publiek dat flink feest. Het heeft een volle agenda met live muziek en DJ-feesten, maar het beste is het kampvuur. – Bloemendaal.

stadsstrand_jaapeden

Republiek
Republiek is meer een chique strandbar in Bloemendaal voor een wat volwassener, verfijnder publiek. Het decor is stijlvol en je zou het gemakkelijk kunnen verwarren met een strandclub in Ibiza. De menukaart is een van de interessantste in de omgeving en het heeft een pizzaoven die geweldige rustieke pizza’s serveert. – Bloemendaal.

The Spot
The Spot is de watersportstrandclub van Zandvoort. Een goede plek om te surfen, kiten en suppen, voor volwassenen en kinderen. Je kunt lessen nemen, materiaal huren en voor de kinderen zijn er populaire Surf Camps. De stijl van de strandbar is vintage-hipsterachtig, met veel werk dat wordt gedaan met gerecyclede materialen. The Spot is het eerste ocean friendly restaurant in Europa. – Zandvoort.

Hippie Fish
Een ontspannen strandclub van dezelfde eigenaars als Ubuntu Beach en Kayuca met een fantastisch interieur vol groen en natuurlijke materialen. Van gezellige tafels tot heerlijke rotan stoelen. Op het grote terras zijn verschillende zitgedeeltes en ontspanningsruimtes, maar je kunt ook ‘dineren’ in het zand. Dus neem de tijd & blijf even. – Zandvoort.

paal69x

South Beach
Op het voormalige naaktstrand in Zandvoort, 500 meter van de Zuidboulevard vind je South Beach, een rijtje strandpaviljoens waar het fijn toeven is. De beachclubs Bodhi, Manii, Paal 69, Outcast en Fosfor laten je geloven dat je voor even in een andere wereld bent. De rust, de natuur en de ontspannen sfeer maken South Beach tot een hotspot die we eigenlijk voor onszelf moeten houden, en niet doorvertellen. – Zandvoort.

Timboektoe
Op zoek naar iets unieks? Ga naar Timboektoe in Wijk aan Zee. Een verborgen paradijs nabij de monding van de haven van IJmuiden dat de mogelijkheid biedt voor een breed scala aan watersporten, waardoor het een hotspot is voor surfers en zonnebaders. Geniet van drankjes en hapjes en een adembenemend uitzicht op de golven die breken op de zee. – Wijk aan Zee.Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.