Uitgaan

Uitgaan

La Favela brengt Braziliaanse sferen naar het Leidseplein

La Favela is een nieuwe aanwinst om de hoek van het Leidseplein. Deze sfeervolle tent is overdag dé spot  voor goede comfort food gerechten en verandert ’s avonds in een sfeervolle cocktailbar en nachtclub.

centrum-la-favela
la-favela-restaurant
la-favela-cocktails
la-favela-amsterdam

Bij La Favela in de Korte Leidsedwarsstraat kan je de hele week terecht voor soul food, drankjes en gezelligheid. Op vrijdag en zaterdag is het de perfecte uitvalsbasis voor een avond uit, of om tot laat te blijven hangen met heerlijke cocktails en goede muziek. Het interieur is geïnspireerd op de kleurrijke straten van Rio De Janeiro, met unieke voorwerpen die elk een eigen verhaal te vertellen hebben. 
la-favela-amsterdam-cocktailbar-club

Op de Kaart bij La Favela

Op het menu van La Favela staan heerlijke bar bites en comfort food gerechten met Mediterraanse smaken. Denk aan taco’s, clubsandwiches en salades vol met verse ingrediënten voor de lunch en Jerk Chicken, Rum Ribs en Picanha voor diner. Probeer vooral ook de zoete aardappelfrietjes met kerriemayonaise.

La Favela Cocktailbar & Club

Na etenstijd gaat de muziek langzaam wat harder en vult de ruimte zich met uitgaanspubliek. Op de kaart staan heerlijke cocktails en iedere vrijdag en zaterdag staat er een programma met DJ’s voor je klaar om ervoor te zorgen dat je de hele nacht door kan. Dansen doe je hier tot 05.00 ’s ochtends! Hou de Facebook pagina in de gaten voor alle recente events.

Openingstijden

La Favela is van zondag tot donderdag van 15.00 t/m 01.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 13.00 t/m 05.00 uur terecht.


CONTACT
La Favela
Korte Leidsedwarsstraat 28, Amsterdam
0647498669
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

In Chin Chin Club beleef je de leukste avond uit

Socialclub Chin Chin is een restaurant, karaokebar en club inéén

chin-chin-club-eten-amsterdam

Socialbar de Chin Chin Club is een fijne toevoeging aan het Amsterdamse uitgaansleven. Deze hotspot biedt Aziatische gerechten, heerlijke cocktails, leuke spelletjes en verandert na tien uur ’s avonds in een levendige club met een geweldig publiek. Ieder weekend dans je in de Chin Chin tot diep in de nacht op de beste R&B en popmuziek. Ook leuk: ze hebben een karaoke booth!

Rozengracht 133, Amsterdam


Lees meer



The Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ’s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meer



Cocktails & Karaoke bij Duke of Tokyo

Karaoke, cocktailbar en club in hartje Amsterdam

duke-of-tokyo-amsterdam

Duke of Tokyo is in rap tempo de meest populaire karaokebar van Amsterdam geworden. De geweldige inrichting van deze spot in de Reguliersdwarsstraat geeft je het gevoel dat je door de straten van Tokyo loopt. Onder het genot van heerlijke cocktails en bites, zing je hier de sterren van de hemel in één van de privé karaokekabines.

Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam


Lees meer



Contact

La Favela
Korte Leidsedwarsstraat 28, Amsterdam
0647498669
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.