Uitgaan

Uitgaan

The Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ’s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

thebutchersocialclub1
the-butcher-socialclub-ontbijt
thebutchersocialclub2
the-butcher-burger-amsterdam
The-Butcher-Social-Club-03
thebutchersocialclub4
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

The Butcher Social Club vind je op de begane grond van de A’DAM Toren. Zoals je van The Butcher gewend bent eet je hier de lekkerste hamburgers. Favoriet zijn de Truffel Burger en de Silence of the Lamb, met gekruid lamsvlees en een saus van sesam. En zoals je tegenwoordig van een goede burgertent mag verwachten is er met The Veggie Delight ook aan vegetariërs gedacht.

thebutchersocialclub

Ontbijt & Lunch
Overdag kun je bij The Butcher Social Club terecht voor een goede kop koffie, ontbijt en lunch en is het een fijne plek om te flexwerken of om te relaxen terwijl je over het IJ tuurt. Verspreid door de ruimte vind je old-school arcadespellen zoals tafelvoetbal, flipperkasten en pingpong. Het menu biedt naast burgers en alle brunch klassiekers verse smoothies, American pancakes en een full English breakfast.

The Butcher Social Club by Night
Als de dag overgaat in de avond biedt The Butcher Social Club cocktailklassiekers, een ruime selectie premium dranken, speciaalbier en live muziek van up-and-coming en bekende DJ’s. Alles wat je nog hebt voor een perfecte avond uit!

Openingstijden
The Butcher Social Club is van zondag tot donderdag van 8:00 tot 1:00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er de hele dag (als in 24 uur lang) terecht.

CONTACT
The Butcher Social Club
Overhoeksplein 1, Amsterdam
020 215 9515
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

A’DAM Toren

Discover Amsterdam

Toren 1

De statige Toren Overhoeks, naast het EYE Filmmuseum in Noord, wordt de komende jaren getransformeerd tot uitgaansgelegenheid. Naast een ronddraaiend restaurant, twee clubs en een hotel krijgt het voormalige Shell-kantoor op 80 meter hoogte een skybar met panoramadek dat een geweldig uitzicht over de stad zal bieden. Een publiekstrekker die zich straks qua bezoekersaantallen makkelijk moet kunnen meten met andere hoogtepunten in Amsterdam. Tot die tijd kun je...

Overhoeksplein, Amsterdam


Lees meerContact

The Butcher Social Club
Overhoeksplein 1, Amsterdam
020 215 9515
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.