Uitgaan

Uitgaan

Stadsstrand Kokomo geopend op Zeeburgereiland

Kokomo, het nieuwe stadsstrand op Zeeburgereiland is een bezoek meer dan waard. Een fijne plek om te ontspannen en die je onderdompelt in ‘good vibrations’.

Kokomo-Amsterdam

Aan fijne buitenplekken nooit genoeg. Geïnspireerd door het gelijknamige nummer van The Beach Boys, belooft buitenplaats Kokomo een unieke strandervaring en een ontsnapping aan de drukte van de stad. Met maar liefst 2000m2 aan terras is Kokomo een fijne plek voor een dagje zon en lunchen en borrelen in de buitenlucht.

De urban beach club heeft een uitgebreid menu dat varieert van lichte ontbijtopties zoals bananenbrood en yoghurt met granola tot meer robuuste lunch- en dinerkeuzes. Bezoekers kunnen genieten van gerechten zoals een Kokomo-burger, diverse salades, en creatieve tosti’s. De avondkaart biedt onder andere comfort food zoals ravioli met truffelsaus, ribs, en steak friet.

Kokomo-Amsterdam1

De unieke combinatie van een ontspannen sfeer, veelzijdige menukeuzes, en de natuurlijke setting maken Kokomo een populaire keuze voor zowel locals als bezoekers die op zoek zijn naar een stukje paradijs in de stad. Met de nadruk op duurzaamheid en gemeenschapsgevoel, streeft Kokomo ernaar een positieve bijdrage te leveren aan zowel het milieu als de lokale gemeenschap.


CONTACT
Kokomo Amsterdam
Zuiderzeeweg 11 A, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...

SUGGESTIES

Grootste skatepark van Nederland op Zeeburgereiland

Een 3.100 m2 betongesmeerde skatepark voor skateboarders, BMX'ers en inline-skaters

SkateparkZeeburgereiland1-1

Vandaag opent op Zeeburgereiland het grootste skatepark van Nederland. Met een oppervlakte van 3.100 m2 biedt het betongesmeerde skatepark verschillende disciplines voor zowel beginners als gevorderde skateboarders, BMX’ers en inline-skaters.

Zuiderzeeweg 130-276, Amsterdam


Lees meer



Contact

Kokomo Amsterdam
Zuiderzeeweg 11 A, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.