Uitgaan

Uitgaan

Cocktails en live muziek bij The Jitterbug Saloon

Amsterdam is met The Jitterbug Saloon een nieuwe cocktailbar rijker. En met dezelfde genen als die van de inmiddels welbekende Tales & Spirits bar weet je dat de cocktails hier meer dan goed zijn.

jitterbug-amsterdam-spelletjes
jitterbug-amsterdam
jitterbug-saloon-cocktailbar
jitterbug-saloon-live-muziek

The Jitterbug Saloon in Amsterdam West heeft een simpele maar sfeervolle inrichting met donker hout, een uitgebreide drankenkast en gedimd sfeerlicht. De service is vriendelijk en snel, en nog belangrijker: de cocktails zijn er van uitzonderlijke kwaliteit. Hier ga je heen voor een goede avond uit met vrienden, old school spelletjes spelen en misschien wel een dansje. Iedere donderdag en zondag avond wordt er daarnaast live muziek gespeeld.

jitterburg-cocktail-bar

Op de kaart vind je bar bites, verschillende klassieke cocktails en een mooie selectie Jitterbug specials. Staat jouw favoriet niet op het menu? Vraag er gerust naar bij één van de ervaren shakers.

Openingstijden

Jitterbug Saloon is op maandag, donderdag en zondag van 20.00 t/m 03.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 20.00 t/m 04.00 uur terecht. Hou de Facebook pagina in de gaten voor opkomende events. Let wel: de bar is toegankelijk voor iedereen boven de 23 jaar.


CONTACT
The Jitterbug Saloon
Bloemgracht 170, Amsterdam
06 11091014
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Cocktailbar Super Lyan opent in Kimpton de Witt

All Day Every Day Neighbourhood Cocktail Bar & Eatery

SuperLyanAmsterdam

Groot nieuws voor cocktailliefhebbers. De bekende Londense Super Lyan verhuist naar Amsterdam. Op 18 April opent de iconische bar aan de Nieuwezijds Voorburgwal in hotel van het Kimpton de Witt op de plek waar voorheen House Bar was gevestigd.

Nieuwezijds Voorburgwal 3, Amsterdam


Lees meerThe Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ’s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meerCocktails & Karaoke bij Duke of Tokyo

Karaoke, cocktailbar en club in hartje Amsterdam

duke-of-tokyo-amsterdam

Duke of Tokyo is in rap tempo de meest populaire karaokebar van Amsterdam geworden. De geweldige inrichting van deze spot in de Reguliersdwarsstraat geeft je het gevoel dat je door de straten van Tokyo loopt. Onder het genot van heerlijke cocktails en bites, zing je hier de sterren van de hemel in één van de privé karaokekabines.

Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam


Lees meerContact

The Jitterbug Saloon
Bloemgracht 170, Amsterdam
06 11091014
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.