Uitgaan

Uitgaan

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar opent in Beurs van Berlage

Gek van Tony’s Chocolonely? In de Beurs van Berlage opent deze zomer Tony’s Chocolonely Chocolate Bar, een wondere wereld waar je alles van chocola in de gekste creaties kunt eten en drinken.

Tonys-Chocolonely-Chocolate-Bar
Tonys-Chocolonely-Chocolate-Bar6
Tonys-Chocolonely-Chocolate-Bar7
Tonys-Chocolonely-Chocolate-Bar4
Tonys-Chocolonely-Chocolate-Bar1
Tonys-Chocolonely-Chocolate-Bar5
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Op 1 juli opent Tony’s Chocolonely de deuren van haar Chocolate Bar in de Beurs van Berlage. De nieuwe chocoladebar en is een droom voor alle liefhebbers van chocolade. Van stromende chocoladetaps tot zoete chocoladeburgers, chocolade wafels, chocolade s’mores en chocolade cakes, Tony’s Chocolonely Chocolate Bar heeft het. Naast alle zoete happen serveert Tony’s ook hartige happen zoals verse soepen, vegaburgers en wraps.

100% Slaafvrij
Tony’s Chocolonely Chocolate Bar is niet alleen gebouwd om je te inspireren. Naast de lekkerste chocoladecreaties kom je bij Tony’s Bar ook alles te weten kunt komen over de missie van het chocolademerk: 100% slaafvrij de norm maken in chocolade. Naast het chocofeest vertelt Tony’s crew je alles over de misstanden in de cacao-industrie, van kindslavernij en de problematiek in West-Afrika en hoe het 100% slaafvrije chocolademerk wereldwijd impact wil maken.

Tony’s Chocolonely opent haar chocoladebar op de plek waar 400 jaar geleden al cacao verhandeld werd. Het is niet alleen een plek waar we mensen onderdompelen in onze chocolade, maar ook een plek waar we mensen bewust willen maken van de misstanden in de chocolade-industrie, met als gevolg moderne slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika. Naast inspireren willen we adviseren”, aldus Marieke van Elk, van Tony’s Chocolonely.

Tony’s Chocolonely Super Store
Naast de Tony’s Chocolonely Chocolate Bar vind je aan de zijkant van de Beurs van Berlage (de kant van Amsterdam Centraal Station), op de plek waar 400 jaar geleden cacao werd verhandeld, nu Tony’s Chocolonely Super Store, een chocoladebeleving alwaar je 100% slaafvrije chocolade kan proeven en kan kopen.

CONTACT
Tony’s Chocolonely Chocolate Bar
Beursstraat 15, Amsterdam
+31 6 21605763
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar
Beursstraat 15, Amsterdam
+31 6 21605763
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.