Uitgaan

Uitgaan

Club Maïa: Internationale allure en state of the art geluid

Club Maïa is een nieuwe aanwinst aan het Amsterdamse nachtleven, gevestigd in dezelfde straat als de iconische Jimmy Woo en de altijd drukke Chicago Social Club. Hier ga je heen voor heerlijke avonden uit met fijne mensen en dansen op R&B, disco en house muziek.

club-maia
club-maiaa
maia-amsterdam

Club Maïa vind je om de hoek van het Leidseplein, op hetzelfde rijtje als een paar van de meest populaire clubs van onze stad. De prachtige inrichting is geïnspireerd op de schoonheid van de Griekse godin Maïa en zorgt voor een luxe en toch knusse sfeer. De club is uitgerust met een state of the art geluidssysteem, een goed gevulde bar en skilled cocktail shakers. Dress up en maak je klaar voor een nacht dansen op de beats van Amsterdamse en Internationale DJ talenten. Afhankelijk van de clubavond kan je hier alle muziekstijlen verwachten, van Disco, R&B en Hip Hop tot echte House classics. Hou er wel rekening mee dat ze een 23+ deurbeleid aanhouden.

Openingstijden

Doorgaans is Club Maïa op vrijdag en zaterdag van 23.00 t/m 04.00 uur geopend. Hou de Facebook event pagina in de gaten voor de volledige agenda.

 


CONTACT
Maïa
Korte Leidsedwarsstraat 14, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

Luxe urbanclub Blue Ivy gericht op dansend publiek

Nieuwe nachtclub hanteert streng deurbeleid om select publiek te trekken

BlueIvy

Amsterdam is een nieuwe club rijker. En wat voor één? Urban nachtclub Blue Ivy in de Amstelstraat, waar voorheen Club Abe zat, richt zich op nachtdieren die tijdens hun avondje uit meer luxe verlangen. “Het moet de vijfsterrenclub van Amsterdam worden, inclusief cocktails op een servetje”, aldus eigenaar Sander de Klerk in Het Parool. Luxe maar zonder VIP-tafels.

Amstelstraat 30, Amsterdam


Lees meerIn Chin Chin Club beleef je de leukste avond uit

Socialclub Chin Chin is een restaurant, karaokebar en club inéén

chin-chin-club-eten-amsterdam

Socialbar de Chin Chin Club is een fijne toevoeging aan het Amsterdamse uitgaansleven. Deze hotspot biedt Aziatische gerechten, heerlijke cocktails, leuke spelletjes en verandert na tien uur ’s avonds in een levendige club met een geweldig publiek. Ieder weekend dans je in de Chin Chin tot diep in de nacht op de beste R&B en popmuziek. Ook leuk: ze hebben een karaoke booth!

Rozengracht 133, Amsterdam


Lees meerJimmy Woo

Discover Amsterdam

clubs jimmywoo 0051

De iconische club Jimmy Woo is één van de meest exclusieve uitgaansgelegenheden van Amsterdam. Dit is dé plek waar creatievelingen, bekende Nederlanders, internationale celebrities en andere hippe vogels elkaar graag ontmoeten. In deze club klopt alles tot in detail. Vanuit Londen is het beste geluidssysteem van de wereld geïmporteerd, de cocktails worden geshaked door de beste shakerboys van Amsterdam, het publiek behoort tot de grootste feestvierders van de stad en...

Korte Leidsedwarsstraat 18, Amsterdam


Lees meerContact

Maïa
Korte Leidsedwarsstraat 14, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.