Uitgaan

Uitgaan

Cocktails & Karaoke bij Duke of Tokyo

Duke of Tokyo is in rap tempo de meest populaire karaokebar van Amsterdam geworden. De geweldige inrichting van deze spot in de Reguliersdwarsstraat geeft je het gevoel dat je door de straten van Tokyo loopt. Onder het genot van heerlijke cocktails en bites, zing je hier de sterren van de hemel in één van de privé karaokekabines.

duke-of-tokyo-amsterdam
duke-of-tokyo-eten
duke-of-tokyo-karaoke-amsterdam
duke-of-tokyo-amsterdam1
duke-of-tokyo-amsterdam3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Als je opzoek bent naar een leuke avond uit dan is Duke of Tokyo your place to be. Verzamel je vrienden, geniet van een cocktail om wat lef in te drinken en zing mee met jouw favoriete guilty pleasures. Ze hebben 8 karaokebooths van verschillende groottes. De kleinste kamer is geschikt voor 2 tot 4 personen en de grootste kabine biedt plaats voor wel 20 man. Uitgezongen? Dan hoef je zeker nog niet naar huis, s’ nachts verandert de bar in een levendige club waar tot in de vroege uurtjes gedanst kan worden.

In de Duke of Tokyo drink je magnifieke signature cocktails met een Japanse twist en uit de keuken komen niet te versmaden Japanse bar bites.

Openingstijden
Duke of Tokyo is op maandag, woensdag en donderdag van 17.00 t/m 1.00 uur geopend. Op vrijdag van 17.00 t/m 3.00 uur. Op zaterdag van 14.00 t/m 3.00 uur. En op zondag van 14.00 t/m 1.00 uur.
CONTACT
Duke of Tokyo
Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

In Chin Chin Club beleef je de leukste avond uit

Socialclub Chin Chin is een restaurant, karaokebar en club inéén

chin-chin-club-eten-amsterdam

Socialbar de Chin Chin Club is een fijne toevoeging aan het Amsterdamse uitgaansleven. Deze hotspot biedt Aziatische gerechten, heerlijke cocktails, leuke spelletjes en verandert na tien uur ’s avonds in een levendige club met een geweldig publiek. Ieder weekend dans je in de Chin Chin tot diep in de nacht op de beste R&B en popmuziek. Ook leuk: ze hebben een karaoke booth!

Rozengracht 133, Amsterdam


Lees meerContact

Duke of Tokyo
Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.