Restaurants

Restaurants

Rose’s Cantina

Roses Cantina bar binnenkomst
Roses Cantina playroom bar
Roses Cantina playroom pool
Roses Cantina playroom lounge chesterfield
Roses Cantina restaurant
L1001182 Edit
L1001154 Edit
L1001086 Edit
L1001079 Edit
L1001024 Edit
L1001017 Edit
L1000974 Edit

Het beste Mexicaanse restaurant van Amsterdam is heropend. Rose’s Cantina serveert al sinds 1982 heerlijke gerechten uit de Mexicaanse keuken, maar het interieur kon wel een opfrisser gebruiken. Oprichters Jim Dobson en Daniel Uzcudum namen horecaondernemer Casper Reinders in de arm om het restaurant op te knappen.

Samen met Thijs Murré ontwierp Reinders, beiden bekend van uitgaansgelegenheden Jimmy Woo, Chicago Social en Lion Noir, een eclectisch decor gemixt met items uit verschillende tijden. Chesterfields staan in een industriële ruimte, zachte kleuren worden gebruikt naast rauwe materialen. Overal word je omringd door bizarre kunst en lege vogelkooitjes. Gek genoeg voelt het wel gezellig en knus.

Voorin zit de bar met een ‘Tequila Library’ waar je kunt proeven van cocktails als de Jalapeño Margarita. Je kunt hier een drankje drinken voordat je naar achteren gaat naar het restaurant.

Het menu is geïnspireerd op de Mex-Tex keuken, culinaire invloeden van de grensstaten Mexico en Texas, USA, waar een moderne twist aangegeven is. De typische gerechten als Enchiladas of een Roses House Burger zijn favoriet. Of kies juist de heerlijke Ceviche, verse vis gemarineerd in limoensap en kruiden. Hoewel het interieur een opknapbeurt kon gebruiken, was het eten altijd al van een hoog niveau.


CONTACT
Reguliersdwarsstraat 38-40, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Reguliersdwarsstraat 38-40, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.