Restaurants

Restaurants

Ma’dam: Diner en borrel met het beste uitzicht van de stad

Hoog in de A’DAM Toren zit Ma’dam, een plek voor lunch, dineren, drankjes en dansen met een adembenemend uitzicht over de stad. Zodra de laatste borden leeg zijn transformeert het restaurant in de hoogste skybar van Amsterdam. Hier ga je heen voor de cocktails, het fijne publiek en Nationaal & Internationaal talent die voor de juiste beats zorgen. 

adam-toren-amsterdamkopie
madam-amsterdam-
madam-eten-
madam-adam-toren
lunch-madam-toren
Madam-Amsterdam-adam-toren

Ma’dam is gevestigd op de 20e verdieping van de A’DAM toren en is een uitgelezen plek om te genieten van lunch, diner of een drankje met uitzicht. De inrichting, service en sfeer zijn er allemaal op gericht om je een mooie beleving te geven. De Internationale keuken biedt ’s middags eenvoudige maar smaakvolle gerechten met keuze uit een twee- of drie gangen menu. Het diner kan zowel in gangen als à-la-carte besteld worden. Ossenhaas tartaar, Ierse Runderlende met pastinaakcrème, Roodbaarsfilet met risotto en gebakken schorseneren met pancetta zijn een aantal van de gerechten die de kaart sieren. Dit alles in combinatie met een goed glas wijn zal voor een onvergetelijke avond zorgen. 

Ma’dam by night

Zodra de nacht valt vult de ruimte zich met hip Amsterdam voor de perfecte cocktails die de bar serveert en de opkomende en gevestigde dj’s die hun platen draaien. De skybar biedt een panoramisch uitzicht over de verlichte stad, wat zorgt voor een magische sfeer. Let op dat de leeftijdsgrens 21+ is en het op prijs wordt gesteld als je je houdt aan de casual chique dresscode. Benieuwd naar wat er gaande is? Hou dan de website in de gaten voor het volledige programma. 

Openingstijden

Voor de lunch kan je iedere dag tussen 12.00 en 14.00 uur bij Ma’dam terecht. Dineren kan van zondag tot donderdag van 18.00 t/m 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 18.00 t/m 23.00 uur.


CONTACT
Ma'dam
Overhoeksplein 1, Amsterdam
020 2376310

Reserveren Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

A’DAM Toren

Discover Amsterdam

Toren 1

De statige Toren Overhoeks, naast het EYE Filmmuseum in Noord, wordt de komende jaren getransformeerd tot uitgaansgelegenheid. Naast een ronddraaiend restaurant, twee clubs en een hotel krijgt het voormalige Shell-kantoor op 80 meter hoogte een skybar met panoramadek dat een geweldig uitzicht over de stad zal bieden. Een publiekstrekker die zich straks qua bezoekersaantallen makkelijk moet kunnen meten met andere hoogtepunten in Amsterdam. Tot die tijd kun je...

Overhoeksplein, Amsterdam


Lees meerMoon in A’DAM Toren is culinair genieten op grote hoogte

Het hoogste restaurant van Amsterdam staat onder leiding van chef Jaimie van Heije

moon-restaurant-amsterdam-1

Op de 19e verdieping van de A’DAM Toren zit één van de meest spectaculaire restaurants van Amsterdam. Onder leiding van chef Jaimie van Heije zorgt Moon voor een gastronomische beleving met een meer dan fantastisch uitzicht over de stad.

Overhoeksplein 3, Amsterdam


Lees meerThe Butcher

Discover Amsterdam

06 IMG 0056

T.B.A. is één van de leukste speakeasy bars van Amsterdam. Verscholen achter een enorme, ijzeren koelceldeur met deurbel aan de achterzijde van een bekende burgerbar in de Pijp komen hier 's avonds de hipsters van de stad samen voor een cocktail tot in de late uurtjes. Om binnen te komen dien je de juiste mensen te kennen, op de gastenlijst te staan en het juiste wachtwoord te weten. Een...

Somewhere in Amsterdam


Lees meerContact

Ma'dam
Overhoeksplein 1, Amsterdam
020 2376310

Reserveren Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.