Restaurants

Restaurants

Het populaire Oslo Beers na een jaar weer geopend

Oslo Beers heeft na een periode van verbouwing eindelijk weer haar deuren geopend. De buurtfavoriet is net op tijd voor zomerse middagen op het terras en heerlijke avonden uit aan één van de taptafels met lekkere bieren en goede gerechten.

amsterdam-oslo-beers
oslo-beers-restaurant
oslo-beers-eten-drinken

Het heeft even geduurd (lees: ruim een jaar) maar Oslo Beers is terug. Het café en restaurant in Amsterdam West is na een  verbouwing weer klaar om gasten te ontvangen. De inrichting en de kaart zijn vernieuwd maar de sfeer is nog altijd goed en het team nog even gezellig. Je kan er terecht voor goed eten, heel veel verschillende dranken, het fijne terras en speciale tafels met een eigen biertap voor een avondje uit met vrienden.

oslo-beers-amsterdam

Op de kaart bij Oslo Beers

Op de nieuwe kaart bij Oslo Beers vind je simpele maar goed bereide gerechten. Het uitgebreide assortiment voor de namiddag maakt iedere borrelfan blij. Van sweet of spicy spareribs, nacho’s en brood met dips tot serranoham kroketjes en chicken wings van de Josper grill. Een paar favorieten voor diner zijn de Rib-Eye met dragon knoflookboter en de Albacore tonijn met Japanse sesam saus. Natuurlijk gepaard met één van de vele speciaal biertjes die ze serveren. 

Openingstijden

Oslo Beers is van zondag tot donderdag van 09.00 t/m 01.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 09.00 t/m 03.00 uur terecht.


CONTACT
Oslo Beers
Sloterkade 1A, Amsterdam
020 669 9663
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Bar Ramona is bourgondisch eten en stiekem dansen

Nieuwe spot uit de koker van 3 Wijzen uit Oost

bar-ramona-amsterdam

Aan de Clerqstraat in Amsterdam West kun je vanaf nu, op de plek waar voorheen The Fat Pie zat, terecht bij Bar Ramona. Een te gekke spot alwaar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom bent voor bourgondische eten, lekker drinken en stiekem dansen.

De Clercqstraat 79, Amsterdam


Lees meerDe Bierfabriek

Discover Amsterdam

Screen Shot 2013 08 07 at 10.27.45 PM

De Bierfabriek op het Rokin, midden in het centrum van Amsterdam, is een bijzondere plek. Een restaurant en brouwerij inéén alwaar je naast je zelf getapte biertje geniet van een biologisch gegrild Frans boerderij kippetje. De tafels in De Bierfabriek zijn voorzien van biertaps zodat jij en je vrienden zelf je biertjes tappen. De Bierfabriek heeft hiermee de perfecte combinatie van goed eten, lekker drinken en een...

Rokin 75, Amsterdam


Lees meerContact

Oslo Beers
Sloterkade 1A, Amsterdam
020 669 9663
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.