Restaurants

Restaurants

Visrestaurant Simply Fish geopend in Oud-Zuid

De bekende Amsterdamse horeca-entrepreneur Won Yip opende onlangs aan de Koninginneweg in Oud-Zuid Simply Fish, een stijlvol visrestaurant gespecialiseerd in vis, schaal- en schelpdieren afkomstig uit de Oosterschelde en omgeving.

SimplyFish
SimplyFish1
SimplyFish3
SimplyFish5

Simply Fish is ontstaan in de pittoreske haven van het Zeeuwse Goes alwaar Jan en Francis Rijk samen met Won Yip, o.a. bekend van restaurant SushiSamba, al snel inzagen dat het restaurant in Amsterdam niet zou misstaan. En zo geschiedde.

Het nieuwe visrestaurant is een welkome toevoeging aan het restaurantaanbod in Oud-Zuid. Het moderne en warme interieur met haar hoge plafonds, entresol en fijne bar nodigt uit om in stijl te dineren. Naast diverse dagverse visgerechten vind je op het menu verschillende vleesgerechten zoals Ossehaas, Vitello Tonato en Steak Tartare. Simply Fish biedt een uitgebreide menukaart met een wisselend 2-gangen lunchmenu en een 3-gangen diner menu.

Openingstijden
Simply Fish is alle dagen van de week voor lunch en diner geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

WonYip1


CONTACT
Simply Fish
Koninginneweg 212, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

SUSHISAMBA Japans & Peruviaans restaurant

Na New York, Miami, Las Vegas én Londen, nu ook in Amsterdam

SUSHISAMBA

Restaurant SUSHISAMBA brengt de cultuur en de keuken van Japan, Brazilië en Peru samen in Amsterdam. Gelegen aan de prachtige zeventiende-eeuwse Singelgracht met uitzicht op het Vondelpark, stap je binnen in een wereld van luxe en gastvrijheid alwaar eten en drinken van bijzonder hoog niveau wordt geserveerd.

SUSHISAMBA, Max Euweplein 64


Lees meerContact

Simply Fish
Koninginneweg 212, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.