Restaurants

Restaurants

PLUK: je favoriete ontbijtspot in de 9 Straatjes

Restaurant PLUK vind je in de levendige Negen Straatjes. Je kan hier niet alleen terecht voor een lekker ontbijtje of lunch maar ook voor take-away zoetigheden, accessoires en kleding.

pluk-amsterdam-brunch
pluk-amsterdam-negen-straatjes
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het witte frisse interieur van PLUK zorgt ervoor dat al het lekkers en moois nog beter uitkomen. De toonbank staat vol versgebakken taart en cakes en vanuit de keuken komen heerlijke brunch gerechten, verse sappen en koffies. Voor een goede start van de dag ga je voor een Pumpkin Spice havermout ontbijtje met granola, chia zaadjes en fruit. Of kies voor een goed belegd broodje, zoals de Poke Salmon met zalm, avocado en tomaatjes. En vergeet vooral niet een plekje over te houden voor één van de taartjes als je van zoet houdt.

pluk-amsterdam-ontbijt

Niet getreurd als er geen plekje meer te bemachtigen is, op de Berenstraat 19 is nog een PLUK te vinden. Beide restaurants zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door P L U K 🌿A M S T E R D A M (@plukamsterdam) op
CONTACT
PLUK Amsterdam
Reestraat 19, Amsterdam
020 363 5977
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

9Straatjes_winkelgebied

WINKELGEBIED

9 Straatjes

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat, de Singel en Prinsengracht, bevindt zich het populaire winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. In de negen straatjes vind je bijzondere boutiques, flagship stores, specialistische winkels en vintage shops. Sinds mensenheugenis zitten er winkeltjes met huisraad uit vervlogen tijden. Uitblazen van het winkelen kan...


Contact

PLUK Amsterdam
Reestraat 19, Amsterdam
020 363 5977
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.