Winkels

Winkels

Amsterdam Watch Company is hét adres voor vintage horloges

Amsterdam Watch Company is één van de beste plekken in Nederland voor de aanschaf van een vintage horloge. In de chique boutique in de 9 Straatjes vind je vintage danwel tweedehands uurwerken van ’s werelds meest iconische horlogemerken.

Awco_Omega
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Voor veel horlogeliefhebbers is Amsterdam Watch Company het vaste adres om hun honger naar vintage uurwerken te stillen. Van Rolex tot Omega, Cartier, IWC, Patek Philippe, Audemars Piguet en Tag Heuer, de toonaangevende luxe horlogewinkel aan de Reestraat in de 9 Straatjes verkoopt het allemaal. En is een model naar voorkeur niet aanwezig, dan is het netwerk van de eigenaren groot genoeg om aan de vraag te kunnen voldoen.

AWCo_winkel-1

Amsterdam Watch Company is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van iconische horlogemerken. Veelal traditionele merken in het hoge segment. Voornamelijk afkomstig uit Zwitserland. Eigenaren Roel van den Haak en zijn vrouw Toesja de Vries hebben een neusje voor het vinden van vintage horloges. Het stel heeft wereldwijde connecties als het gaat om het vinden van de meest gave en unieke modellen. Van particulieren uit de eigen klantenkring tot handelaren, veilingen en partners die internationaal naar bijzondere uurwerken speuren, de horloges komen overal vandaan.

“Vergelijk onze collectie vintage horloges met auto’s. Je hebt Ferrari’s, Porsches en Lamborghini’s. Alle topmerken hebben we, alleen gaan we een stapje verder en zorgen we dat de allerbeste en meest authentieke modellen hebben”, aldus Roel van den Haak in Esquire.

Awco_winkel2

De lat ligt hoog. Niet zomaar elk horloge wordt goed genoeg bevonden om in de collectie op te nemen. De vintage en tweedehands horloges ontgaan het kritische oog van Roel en Toesja niet. De aangekochte modellen moeten een authentiek gevoel geven. Naast vintage horloges van 40, 50 en 60 jaar oud koopt het stel ook jong gebruikte horloges van 10 jaar oud in. Horloges die Amsterdam Watch Company aankoopt worden door hun eigen specialisten gecontroleerd op authenticiteit en kwaliteit en worden door eigen horlogemakers in het atelier opgeknapt voor verkoop. Zodoende kan de juwelier garanderen dat de uurwerken aan een ‘hoge norm’ voldoen.

Sinds 2001 bouwt Amsterdam Watch Company aan haar collectie. Kilometers aan ervaring zorgt ervoor dat Amsterdam Watch Company ten opzichte van de concurrentie onderscheid maakt.

CONTACT
Amsterdam Watch Company
Reestraat 3, Amsterdam
+31 20 389 2789
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

9Straatjes_winkelgebied

WINKELGEBIED

9 Straatjes

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat, de Singel en Prinsengracht, bevindt zich het populaire winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. In de negen straatjes vind je bijzondere boutiques, flagship stores, specialistische winkels en vintage shops. Sinds mensenheugenis zitten er winkeltjes met huisraad uit vervlogen tijden. Uitblazen van het winkelen kan...


Contact

Amsterdam Watch Company
Reestraat 3, Amsterdam
+31 20 389 2789
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.