Restaurants

Restaurants

Paaseiland is het nieuwe stadsstrand van Amsterdam

Amsterdam is met het Paaseiland een nieuw stadsstrand rijker. Vanaf nu kan je met een mooi uitzicht over het IJ, een lekker drankje en de voeten in het zand genieten van alle zonnige dagen. De sfeer is er relax en gezellig, ook voor een uitje met de kids.

paaseiland-strand-amsterdam
60640481_419573205554601_6922532186200223783_n
paaseiland-amsterdam

Op de Westerdoksdijk is in mei het kleine maar fijne Paaseiland geopend. Zand, gezelligheid, lekkere happen en goede (non-alcoholische) drankjes. Perfect voor een mini vakantie in eigen stad met vrienden of de kinderen.

Op de kaart bij het Paaseiland

Op de kaart vind je verschillende ontbijt en borrel gerechtjes. Zo kan je er ’s ochtends terecht voor Acaï en yoghurt bowls met vers fruit en granola, verse sapjes en croissants. Voor de lunch en borrel serveren ze een mix van Internationale lekkernijen. Van een drie-kazen tosti tot een Vegan Bahn Mi en een Chicken Katsu burger met Japanse BBQ saus. Iets wat je niet snel ergens anders op de kaart zal vinden is de Polynesian Pie. Je hebt hierbij keuze uit een versie met tonijn óf zoete aardappel, mais, wilde spinazie en amandelen.

Openingstijden

Paaseiland is van maandag tot zondag van 09.00 t/m 21.00 uur geopend.


CONTACT
Paaseiland
Westerdoksdijk 707, Amsterdam
06 30675960
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Contact

Jaap Eden Strand
Radioweg 64, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
2 May t/m 1 September 2019
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.