Restaurants

Restaurants

Caribische BBQ gerechten bij het nieuwe restaurant Boótoe

Boótoe wordt de nieuwe spot voor lekker eten, drinken en borrelen in Tropische sferen. Je kan hier vanaf 7 juni terecht voor heerlijke BBQ gerechten uit het Caribisch gebied en heel veel cocktails met rum.

Bootoe-bbq-amsterdam
Bootoe-bbq-westerpark
rum-cocktails-Bootoe

Als je van Caribisch eten houdt, wordt Boótoe geheid jouw nieuwe favoriete plek in Amsterdam West. Dit BBQ restaurant serveert authentieke gerechten uit landen als Suriname, Jamaica en Trinidad. Denk hierbij aan sappige Jamaicaanse jerk chicken, maiskolven van de BBQ, geroosterd zoet/zout varkensvlees, Surinaamse kippendijsaté en een frisse mango salade. Daarnaast is er ook voor de vegetariërs genoeg keuze, zoals de groentesalade met pindasaus Petjil.

Bootoe-rum-restaurant

Bij eten hoort natuurlijk drinken. Om in de Caribische vibes te blijven hebben alle cocktails die er geserveerd worden rum als basis. Van de welbekende Dark & Stormy of een Old Fashioned met rum tot bijzondere eigen creaties. Laat ze maar komen!

 

 


CONTACT
Boótoe
Van Limburg Stirumplein 10A, Amsterdam
020 737 0040
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Guilty pleasures bij Water en Brood in Amsterdam Oost

New York style brunchen met Caribische invloeden

water-en-brood-brunch

Laat je vooral niet misleiden door de naam. Bij Water en Brood kan je terecht voor uiterst smaakvolle New York style brunch gerechten met een Caribisch tintje. Van Chicken ’n Waffles tot Surinaamse Saoto soep, verse sappen en verassende cocktails.

Nieuwe Kerkstraat 84, Amsterdam


Lees meerBar Ramona is bourgondisch eten en stiekem dansen

Nieuwe spot uit de koker van 3 Wijzen uit Oost

bar-ramona-amsterdam

Aan de Clerqstraat in Amsterdam West kun je vanaf nu, op de plek waar voorheen The Fat Pie zat, terecht bij Bar Ramona. Een te gekke spot alwaar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom bent voor bourgondische eten, lekker drinken en stiekem dansen.

De Clercqstraat 79, Amsterdam


Lees meerWaterkant

Discover Amsterdam

Waterkant

In de categorie 'mooiste terrassen van Amsterdam' mag Waterkant niet ontbreken. Geïnspireerd door het mooiste stukje Paramaribo aan de Suriname rivier, vind je Waterkant in het hart van de stad aan het water van de Nassaukade. Een ultieme plek om te ontspannen, verbinden en genieten. Afkomst, leeftijd, geslacht of sociale klasse spelen hier geen rol. Naast ijskoude Parbo biertjes biedt het menu typisch Surinaamse lekkernijen zoals roti,...

Marnixstraat 246, Amsterdam


Lees meerContact

Boótoe
Van Limburg Stirumplein 10A, Amsterdam
020 737 0040
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.