Uitgaan

Uitgaan

Doka in Volkshotel verbouwd tot soundbar

Doka, de cocktailbar van Volkshotel, is verbouwd tot soundbar. Doka wordt hiermee een ondergrondse en intieme plek waar de nacht, muziek en andere vormen van cultuur samenkomen.

Doka-web-2-LR
DOKA1
Doka

Ook in het programma van Doka gaat veel veranderen. Het nachtprogramma is vanaf heden omgedoopt tot Doka Studio. Op vrijdagen en zaterdagen worden ‘selectors & diggers’ uitgenodigd om compromisloze sets te draaien. Gezien de gelimiteerde capaciteit hoeven de dj’s zich niet bezig te houden met het in beweging houden van honderden dansers maar kunnen zij de diepte van hun platenkast tentoonstellen. Muzikaal laat Doka Studio zich het best omschrijven warm, organisch, eigentijds en eigenzinnig. Omdat Doka Studio er naar streeft om een speciale geluidservaring te creëren is de kwaliteit van het geluid dan ook belangrijker dan het volume.

Overdagfeest
Maandelijks opent Doka Studio ook overdag op zondag haar deuren voor daytime party’s van 13:00 tot 23:00 uur. Hiervoor wordt samengewerkt met Broedplaats VKG, gevestigd in Volkshotel, die draait op experiment en om creativiteit.

fuckyou

Doka Live
Naast het DJ programma biedt Doka ook ruimte voor live-muziek. Het idee achter Doka Live is ontstaan om zowel de VKG Broedplaats-muzikanten en bands als andere lokale acts een podium in Amsterdam te bieden. Doka Live wordt de plek waar je op een intieme manier kennis kan maken met nieuwe interessante alternatieve acts die je niet zo snel ergens anders tegenkomt.


CONTACT
Doka
Wibautstraat 150, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Doka
Wibautstraat 150, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.