Cultuur

Cultuur

Jazz Café Alto

Als je op zoek bent naar een aantal live jazz- en blues uitvoeringen, dan is Jazz Café Alto de place to be! Ze spelen 7 avonden per week livemuziek. Het café bevindt zich in het hart van het stadscentrum, een wandeling van dertig seconden vanaf het Leidseplein. Met hun unieke concept in de stad brengen ze de hele nacht jazz en blues tot in de vroege ochtend. Locals en toeristen komen hier allemaal samen om hun liefde voor beide genres te delen.

Muzikanten in Jazz Café Alto

Jazz Café Alto organiseert jonge aanstormende artiesten en ervaren muzikanten. Je kunt dus kennis maken met de zogenaamde ‘oude rotten’, maar ook de ‘groentjes’ zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Alles draait om muziek in dit gezellige café. Dus leun achterover en ontspan op deze zeer speciale locatie. De live optredens maken een uitje naar deze locatie altijd onvergetelijk, voor iedereen.

https://www.facebook.com/JazzCafeAlto/videos/1788052084546844/


CONTACT
Jazz Café Alto
Korte Leidsedwarsstraat 115, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Jazz Café Alto
Korte Leidsedwarsstraat 115, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.