Cultuur

Cultuur

MOCO Museum: Modern, Contemporary & Street Art Museum

Het MOCO Museum is dé plek in Amsterdam alwaar je een breed scala aan moderne, inspirerende en hedendaagse kunst beleeft. Het museum is een ode aan de ‘rock stars of art.’ Op de muren en in de tuin van het museum vind je kunstwerken van o.a. Banksy, Kaws, Dali, Haring, Koons, Arsham, Kusama, Warhol en Basquiat.

mocomuseum gebouwx
moco interieur
moco interieur1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

MOCO Museum biedt inspiratie en eye openers met kunst die nergens anders te zien is. Het Modern Contemporary Museum Amsterdam, zoals het museum voluit heet, is een unieke locatie om inspirerende moderne en hedendaagse kunst te bewonderen. Alleen artiesten met een sterke visie die hen onderscheidt van de rest verdienen bij MOCO een plek op de muur en in de tuin. Met een vleugje humor en heel veel ironie reflecteren de kunstwerken de huidige maatschappij, waardoor ze een breed publiek aanspreken. Bezoekers die naar het MOCO Museum komen, zullen kunst ervaren die nergens anders te zien is.

banksy3

banksy3

Oprichters
Het Moco Museum is een idee naar de galeriehouders Kim en Lionel Logchies. Met jarenlange ervaring en een breed netwerk tonen ze hier verschillende internationale kunstwerken uit privécollecties. Naast MOCO Museum bestiert het tweetal gallery Lionel Logchies in het Spiegelkwartier.

Museumshop
In de cadeauwinkel van MOCO het museum kun je kunst, dvd’s, souvenirs, kleine kunstwerken en posters kopen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor informatie over het kopen van originelen en prints.

CONTACT
MOCO Museum
Honthorststraat 20, Amsterdam
+31 20 370 19 97
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

MOCO Museum
Honthorststraat 20, Amsterdam
+31 20 370 19 97
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.