Restaurants

Restaurants

Ron Blaauw’s Gastrobar Indonesia Downtown

Amsterdam, wat ben je leuk! Zoveel te zien, zoveel te doen, zoveel te proeven. Na eerder een Michelinster te hebben ontvangen voor Ron Gastrobar op de Sophialaan in Amsterdam Zuid, opende de bekende chefkok Ron Blaauw onlangs Ron Gastrobar Indonesia Downtown op de bovenste verdieping van Hudson’s Bay aan het Rokin.

RonGastrobarIndonesiaDowntown8x
RonGastrobarIndonesiaDowntown6x
RonGastrobarIndonesiaDowntown3x
RonGastrobarIndonesiaDowntown1x
RonGastrobarIndonesiaDowntownx
RonGastrobarIndonesiaDowntown5x
RonGastrobarIndonesiaDowntown4x

Na Zuid liet Ron Blaauw ons kennismaken met respectievelijk Ron Gastrobar Oriental op de Kerkstraat, Ron Gastrobar Paris op het Leidseplein en Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel. En alsof Ron het nog niet druk genoeg heeft, kunnen we ons nu verheugen op Ron Gastrobar Indonesia Downtown, het antwoord op het enorme succes in Ouderkerk. Executive-Chef Agus Hermawan, door de Indonesische Minister van Toerisme benoemd tot ambassadeur van de traditionele Indonesische keuken, zorgt in Downtown wederom voor een unieke culinaire sensatie.

ronblaauwx Fotor

De Downtownversie van Ron Gastrobar Indonesia is de nieuwe hotspot van Amsterdam. Naast dat het restaurant alle zintuigen op de wenken bedient, biedt de bar een spannende en uitgebreide verzameling cocktails en wijnen. Hoogtepunt van Downtown is de imposante stalen dakconstructie dat uitzicht biedt op de mooiste stad van de wereld.

In het weekend verandert Downtown na het diner in één grote dansvloer wanneer stoelen en tafels aan de kant gaan voor dj’s en entertainment van hoog niveau.

Openingstijden
Ron Gastrobar Indonesia Downtown is alle dagen van de week open voor lunch en diner van 12.00 tot 15.00 uur en 17.00 tot 22.30 uur.


CONTACT
Ron Gastrobar Indonesia Downtown
Rokin 49, Amsterdam
+31 (0)20 790 0322
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Ron Gastrobar Indonesia Downtown
Rokin 49, Amsterdam
+31 (0)20 790 0322
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.