Winkels

Winkels

Gassan Diamonds

Gassan Diamonds is waarschijnlijk de meest bekende Nederlandse sieraden- en horlogewinkel in de buurt. De eigenaren, ondernemersfamilie Leeser, hebben hun hoofdkantoor gevestigd op slechts een paar blokken verwijderd van het Waterlooplein. Naast hun eigen merken, Choices by DL, Gassan Fine Jewelry, Gassan Haute Joaillerie, Guy David, Gassan Watches en WatchUp, bieden hun winkels je alle hoogtepunten van de Haute Joaillerie en Haute Horlogerie – zelfs de gepatenteerde Gassan 121-snit – en ook internationale sieradencollecties van toonaangevende merken, zoals Al Coro, Carrera y Carrera, Leo Pizzo, Schaffrath en Utopia.

Een unieke collectie kwaliteitshorloges

Gassan verkoopt ook luxe horloges van topmerken zoals Rolex, Cartier, Chanel, Audemars Piguet, Longines, Bucherer, Richard Mille, Omega, Vacheron Constantin en nog veel meer. Als jij zoekt naar een mooi, duurzaam, stijlvol en vooral uniek horloge om zelf te dragen of om aan iemand speciaal cadeau te doen, dan kun je gegarandeerd vinden wat je zoekt in de collectie horloges van Gassan Diamonds.


CONTACT
Gassan Dam Square
Rokin 1-5, Amsterdam
+31 (0)20 624 5787
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Gassan Dam Square
Rokin 1-5, Amsterdam
+31 (0)20 624 5787
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.