Restaurants

Restaurants

Ontsnappen aan de waan van de dag doe je The Lobby

The Lobby staat voor goed eten, mooi drinken en onverdunde gezelligheid. De beste stadsvibes komen hier samen aan de bar, aan tafel, op je bord en in je glas.

V lobby fireplace hr
V lobby overview restaurant hr
V lobby library hr
Hotel V Nesplein 25
V lobby bar hr
V lobby overview fireplace med
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Restaurant The Lobby, gelegen op de begane grond van Hotel V op de Nes, is de perfecte hangout voor wie even aan de drukte van de stad wil ontsnappen. Het stijlvolle restaurant is ingericht met een indrukwekkende drie meter hoge kroonluchter, vintage design meubelen, prachtige kunst, een leeshoek met openhaard en beschikt over een terras met zicht op het Nesplein. De ideale plek om te werken, te ontmoeten, te eten en te borrelen.

HotelV-1

De Nes
The Lobby vind je op de Nes, een smalle straat vol leuke restaurants, cafés en theaters, op een steenworp afstand van de Dam. Naast The Lobby vind je in het uitgaansgebied geweldige zaken zoals brasserie Café de Paris, bier en kiprestaurant De Bierfabriek, wijnbar Bubbles & Wines, Italiaans restaurant Mappa, Thais restaurant Adam & Siam en het bijzondere restaurant Satchmo.

The Lobby in Amsterdam Oost
Onlangs opende Hotel V een nieuwe vestiging in Amsterdam Oost op de Fizeaustraat alwaar The Lobby wederom het kloppende hart van het hotel vormt.

CONTACT
The Lobby
Nes 49, Amsterdam
+31 20 758 5275
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

The Lobby
Nes 49, Amsterdam
+31 20 758 5275
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.