Lifestyle

Lifestyle

Saints & Stars opent in De Pijp een next-level wellness club

De bekende boutique gym Saints & Stars opent in het bruisende De Pijp haar derde club. De luxueuze club op de Hobbemakade biedt 3 compleet nieuwe workout-ervaringen voor groepen om al je zintuigen te prikkelen. 

Saints-Stars2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De nieuwe Saints & Stars beslaat ruim 850 m² en is ontworpen door de bekende interieurontwerper Eric Kuster. Kosten noch moeite heeft Kuster gespaard en is all out gegaan met een majestueuze waterval, een stijlvolle iced out receptiebalie en een premium afwerking met Italiaans marmer. De club ademt een sfeer van ongeëvenaarde luxe en nodigt iedereen uit om zich over te geven aan de signature workouts van het premium gymmerk.  

Nieuwe workouts
Het meest bijzondere van de nieuwe club zijn 3 compleet nieuwe fitnesservaringen voor groepen om al je zintuigen te prikkelen. 

Holy Wellness
Dit unieke, baanbrekende concept overschrijdt de grenzen van traditionele wellness en uitdagende workouts door een intense sauna-ervaring in 100° Celsius te combineren met een duik in het 4° Celsius ijsbad. Deze meeslepende hot-cold therapie biedt talloze voordelen, waaronder stressvermindering, dopaminetoename, boost voor het immuunsysteem en stofwisseling, spierherstel en een verbetering van de huid. De sauna, met ruimte voor 30 members, is verrijkt met geuren, verlichting en muziek voor een ware ‘night club experience’.

Saints-Stars-HolyWellness

Holy Reformer
De zwaarste reformer Pilates die je kunt verwachten, volledig in Saints & Stars stijl. Verwacht een meeslepende next-level ervaring met ultramoderne reformer machines, waarbij je wordt omringd door dynamische LED-shows, 360° spiegelwanden en opzwepende beats. Ontworpen om zowel het lichaam als de geest uit te dagen, belooft deze ervaring de ultieme transformatie.

Holy Yoga
Een meeslepende hot yogales waar je, in een infrarood verwarmde studio, je innerlijke kracht vindt. Diepe beats en een verbluffende sterrenhemel tillen elke les – Flow, Recover & Power – naar een hoger niveau. Verwacht geen standaard yogales – dit is de meest uitdagende hot yoga flow in een nachtclub-geïnspireerde studio, waar de les eindigt met verfrissende ‘minty’ handdoeken in plaats van een kater.

Saints-Stars3

De 3e locatie van Saints & Stars in De Pijp bevat weer alle luxe kenmerken waar de gyms om geroemd worden. De ultieme fitness- en wellnesservaring verkrijg je met de luxe producten van Dyson, Salle Privée en Skins, terwijl post-workout smoothies zorgen voor optimaal herstel. Zo stap je toch net even lekkerder naar buiten na je workout. 
CONTACT
Saints & Stars De Pijp
Hobbemakade 31, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Saints & Stars De Pijp
Hobbemakade 31, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.