Lifestyle

Lifestyle

Sup Sup Club: Trek een sup uit de muur en stap het water op

SUP, ook bekend als stand-up-paddling, biedt een complete workout op het water. Het combineert cardio en krachttraining en geeft je de kans om dichter bij de natuur te komen en te ontspannen. Het is de perfecte mix van inspanning en ontspanning.

suppen-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Een sportieve watersporttrend is zonder enige twijfel; suppen. Ofwel; Stand Up Paddleboarding. Overal waar je op de grachten en meertjes in Amsterdam kijkt zie je ‘suppers’ voorbij peddelen. Erg leuk om te zien en zeer uitnodigend om zelf ook eens te proberen.

Ondernemer Sol Wortelboer biedt met zijn Sup Sup Club uitkomst. Op het terrein van Amstel Boathouse, Hannekes Boom, De Oceaan (Oostelijk Havengebied) en Hotel Buiten (Sloterplas) heeft de Wortelboer lockers neergezet waaruit men een sup met peddel en een waterdichte tas trekt. De suplockers zijn van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds met een app op je telefoon te reserveren en te openen.

supsupclub-sol-wortelboer

Sup Sup Club bij Amstel Boathouse
Suppen in Amsterdam en toch even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan zit je bij Sup Sup Club bij Amstel Boathouse aan de Amstel goed. Stap op je board en peddel rustig over de Amstel de natuur in of sup Amsterdam in richting de grachten. Het enige wat jij dus hoeft te doen is je tijdslot boeken, je locker openen en genieten van het suppen en Amsterdam!
CONTACT
Amstel Boathouse
Amsteldijk 223, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Amstel Boathouse
Amsteldijk 223, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.