Restaurants

Restaurants

Persijn Dutch Eatery is de Nederlandse keuken op z’n best

Persijn Dutch Eatery laat zien dat de Nederlandse keuken zowel verassend als veelzijdig kan zijn. Naast dat alle gerechten lekker moeten smaken, vinden ze het hier vooral ook belangrijk dat het eerlijk en verantwoord bereid is. Persijn gebruikt lokale producten en veel ingrediënten uit eigen kas. Je kan er terecht voor een kop koffie, een fijn ontbijt, lunch en diner.

persijn-amsterdam
QO-Hotel-persijn
QO-Amsterdam
boozy-brunch-QO
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Persijn is gevestigd in het duurzame QO hotel en is een waar plaatje om te zien. In de lichte, perfect ingerichte ruimte kan je de hele dag terecht voor mooie dranken en gerechten. Er wordt in de keuken zoveel mogelijk gewerkt met producten van lokale ondernemers, zelfgekweekte vis, kruiden, fruit en groenten. Op het dak van het hotel bevindt zich een heuse kas, waarin er door middel van nieuwe technologieën zo duurzaam mogelijk wordt gewerkt. Op het menu vind je eigentijdse Nederlandse gerechten. Denk aan een Hollandse garnalen cocktail, Kabeljauw met zeegroenten en kokkels en een Stamppot met draadjesvlees en spek in een nieuw jasje.

De Sunday Boozy Brunch bij Persijn

Iedere eerste zondag van de maand werkt Persijn samen met Ketel One Vodka om je een perfecte zondagmiddag te bezorgen. Tijdens de Sunday Boozy Brunch kan je er van 12.30 tot 15.30 terecht voor een bottemless brunch met allerlei gerechten van het ontbijtmenu. Van pannenkoeken tot oesters en een gepocheerd eitje op toast. Toe aan iets anders dan verse jus of koffie? De cocktailbar schenkt heerlijke Bloody Mary’s en Espresso Martini’s. Beter kan je de dag niet beginnen.

persijn-amsterdam-qo-hotel

Openingstijden

Persijn is dagelijks van 6.30 t/m 23.00 uur geopend.
CONTACT
Persijn
Amstelvlietstraat 4a, Amsterdam
020 220 5655
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...

SUGGESTIES

Bij Venkel stel je je eigen gezonde maaltijdsalade samen

Gezonde salades, soepen, burgers en smoothies gemaakt met lokale producten

Venkel7

Gek van maaltijdsalades? Bij saladebar Venkel in de Pijp stel je je eigen goedgevulde salade samen met groenten van biologische boeren uit de buurt, en lokale producten, gemaakt in onze eigen stad.  

Albert Cuypstraat 22, Amsterdam


Lees meerDe Kas

Discover Amsterdam

De Kas 7x

In restaurantland is De Kas een vreemde eend in de bijt. Enigszins verscholen naast de Middenweg ligt het glazen dorp van De Kas. Bij de Kas zijn ze ervan overtuigd dat eten het best smaakt als het bereid is met superverse ingrediënten, geteeld en geoogst met respect voor de natuur. De Kas beschikt bij het restaurant over eigen kweekkassen en een tuin. Daarnaast hebben ze een groot stuk akker...

Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam


Lees meerDe Roode Leeuw weer open na restyling

Hollandse Haute Cuisine in hartje Amsterdam

DeRoodeLeeuw Amsterdam

Al sinds 1911 is Hotel & Brasserie De Roode Leeuw een begrip in Amsterdam. Na een ruim twee jaar durende renovatie kunnen we er vanaf nu weer terecht. Zowel het menu als de befaamde serre en het interieur van het restaurant zijn flink onder handen genomen en belooft daarmee de nieuwe hotspot van het centrum te worden.

Damrak 93-94, Amsterdam


Lees meerContact

Persijn
Amstelvlietstraat 4a, Amsterdam
020 220 5655
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.