Restaurants

Restaurants

Restaurant NEXT, dé hotspot van de NDSM Werf

Restaurant NEXT, gelegen aan de bruisende NDSM-werf in Noord, is een unieke combinatie van internationale smaken en creatieve mixologie, bedacht door de eigenaren van het nabijgelegen stadsstrand Pllek. Een uitstekende keuze voor liefhebbers van fine dining en een unieke belevenis.

Restaurant-Next-Amsterdam2
Restaurant-Next-Amsterdam1
Restaurant-Next-Amsterdam4
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De charme van NEXT ligt in de kosmopolitische elegantie en artistieke flair, die de industriële maar chique sfeer van de omgeving weerspiegelt. Het interieurontwerp van het restaurant, uit de koker van ontwerpbureau TANK, eert de industriële wortels van de NDSM-werf, terwijl het moderne, verfijnde esthetiek integreert. Grote ramen bieden diners een prachtig uitzicht op de NDSM, wat de algehele eetervaring verrijkt met een visueel feest dat de culinaire geneugten aanvult.

NEXT gaat niet alleen over dineren; het gaat over het ervaren van een sfeer. Het menu viert wereldwijde smaken, met gerechten die klassieke technieken combineren met hedendaagse smaken. Elke maaltijd is ontworpen om niet alleen het gehemelte tevreden te stellen, maar ook om gesprekken uit te lokken en diners uit te nodigen op een gastronomische reis. Kenmerkende gerechten omvatten kunstig opgemaakte creaties zoals hamachi tiradito, knolselderij met walnoten en roze peper, en een luxueuze kreeft wonton.

Restaurant-Next-Amsterdam6

De inzet van het restaurant voor een meeslepende ervaring wordt geëvenaard door zijn innovatieve cocktailmenu. Beheerd door deskundige mixologen, biedt de bar bij NEXT een scala aan dranken die net zo dynamisch en verfijnd zijn als de dinerkaart. Elke cocktail is een meesterwerk, waarin unieke smaken en presentatie worden gemengd om onvergetelijke drinkervaringen te creëren.

Waarom zou je bij NEXT dineren en borrelen? “De combinatie van voortreffelijke maaltijden, adembenemende uitzichten en inventieve cocktails maakt NEXT de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde avond uit in Amsterdam Noord”, aldus Amsterdam Magazine.
CONTACT
NEXT
NDSM-Kade 2, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

Pllek

Discover Amsterdam

pllek6

Stadsstrand Pllek in Noord, nabij de NDSM-Werf biedt een fenomenaal en panoramisch uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam. Bij Pllek ben je even helemaal weg van de drukte van de stad. Naar het strand in eigen stad. Het prachtige uitzicht, de wekelijkse feesten en live optredens, en de biologische kaart trekken een divers publiek. Van jonge Amsterdammers tot hippe creatievelingen tot buurtbewoners...

TT Neveritaweg 59, Amsterdam


Lees meerContact

NEXT
NDSM-Kade 2, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.