Restaurants

Restaurants

Yuzu: yakitori, cocktails, sake en een stiekem dansje

Verborgen tussen de grachten van Amsterdam vind je Yazu Dining Bar, een moderne Japanse Yakitori bar die het hart van de stad verovert met haar onweerstaanbare charme en culinaire meesterwerken.

yuzu-dining-bar

Bij Yazu wordt traditie moeiteloos gecombineerd met hedendaagse flair. De ambiance? Denk aan een mix van minimalistisch chic en gezellige warmte, een perfecte reflectie van het menu dat ze serveren.

En dan die yakitori. Een kookkunst die verder gaat dan simpelweg grillen; het is een passie. Yazu’s yakitori, van sappige kippenbouten tot knapperige kippenhuid, is een ware ode aan deze Japanse traditie. Maar laat je niet misleiden, ook voor de vegetariërs en veganisten onder ons is er genoeg te smullen. Het menu is zorgvuldig samengesteld en biedt innovatieve gerechten die zowel oogstrelend als tongstrelend zijn.

Voor de avontuurlijke fijnproevers biedt Yazu de ‘Omakase’-ervaring. Een culinaire reis waarbij je je volledig kunt overgeven aan de creativiteit van de chefs. Laat je verrassen door een parade van exquise gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld om je zintuigen te prikkelen.

En laten we het hebben over de drankjes. Het assortiment van cocktails en sake’s is even indrukwekkend als het eten. Van verfijnde cocktails tot verfrissende sake’s, er is voor elk wat wils om je diner compleet te maken.

Yazu Dining Bar is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een bestemming. Een plek waar smaken samenkomen, waar traditie een moderne twist krijgt en waar elke hap een nieuwe ontdekking is.


CONTACT
Yuzu Dining Bar
Kerkstraat 59, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

Spiegelkwartier_winkelgebied

WINKELGEBIED

Spiegelkwartier

Het Spiegelkwartier is het culturele winkelgebied van de stad. Op steenworp van het Rijksmuseum vind je tussen de Herengracht en Prinsengracht, aan de Zuidkant van de stad, een straat vol kunstgaleries, antiquairs en juweliers. Het is één van de meest charmante wijken in Amsterdam. Verzamelaars en liefhebbers van...


Contact

Yuzu Dining Bar
Kerkstraat 59, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.